Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.
Τα χειροτεχνήματα κι εμείς

“Worldwide” Deco Collections

Τα χειροποίητα χαλιά είναι η ίδια η ζωή μας. Η δικιά μας ζωή και επιπλέον η ζωή ενός πολύχρωμου κόσμου στις 5 ηπείρους. Είναι η ίδια ολόκληρη η ζωή τους για μια τεράστια, πολυπληθή ανθρώπινη ομάδα από απόλυτα εξειδικευμένους ανθρώπους, που γεννιούνται και πεθαίνουν κυριολεκτικά μέσα στα χειροποίητα χαλιά. Όλοι αυτοί συγκροτούν ένα ξεχωριστό κόσμο που προέρχεται, από ένα πολυεθνικό και πολυφυλετικό δίκτυο κάτω από την ομπρέλα ΑΙΩΝ1922, που εκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στα 100 χρόνια ενασχόλησής μας με τα χειροποίητα χαλιά, γνωρίζουμε τους πάντες και μας γνωρίζουν οι πάντες σε όλο τον ιδιαίτερο αυτό κόσμο: Από τους απλούς δημιουργούς της Ασίας και της Βόρειας Αφρικής, τους διακινητές των χειροποίητων, τους εξαγωγείς, τους προμηθευτές μαλλιών και βοτάνων, τους εκεί σχεδιαστές που μας γνωρίζουν πλέον ως “οικογένειά” τους, μέχρι τους εκεί τοπικούς κοινωνικούς φορείς, τους θρησκευτικούς ηγέτες και τις κυβερνήσεις τους, με τους οποίους άρρηκτα συσχετιζόμαστε, με την αδιάκοπη προσφορά αλληλεγγύης μας, για πολλές δεκαετίες με τις ανά χρονικά διαστήματα εναλλαγές τους.

Στην άλλη πλευρά “του λόφου”, είμαστε πίσω από όλες τις μεγάλες εισαγωγικές επιχειρήσεις της Ευρώπης και Αμερικής, όλα τα εκεί υψηλού επιπέδου καταστήματα χαλιών και διακόσμησης, όλους τους διοργανωτές διεθνών εκθέσεων και shows, όλους τους παγκοσμίως επώνυμους αρχιτέκτονες και interior designers, όλα τα αντίστοιχα ειδικευμένα περιοδικά και blogs, που κυριολεκτικά όλοι έχουν κατά καιρούς συνεργαστεί μαζί μας, μέχρι τους φημισμένους σχεδιαστές χαλιών και τους οίκους ή τα ιδρύματα που τους εκπροσωπούν. Παράλληλα, προσπαθούμε συνεχώς και επιτυγχάνουμε συνδέσεις με τους χαρισματικούς φοιτητές με τις σύγχρονες ανατρεπτικές ιδέες, που παρακολουθούν τις αντίστοιχες σχολές Art and Design της Ευρώπης και της Αμερικής. Επιπλέον, η ίδια “γραμμή” ακολουθείται και με τους ταλαντούχους σπουδαστές των ταχέως αναπτυσσομένων σχολών Art and Design στην Ινδία και στην Κίνα, που επίσης δυναμικά προωθούμε και αμέριστα στηρίζουμε, αδιάλειπτα για πολλές δεκαετίες, όπως κάθε ταλαντούχο νέο σχεδιαστή.

Ο ΑΙΩΝ1922 έχοντας την ουσιαστική υποστήριξη από αυτόν τον πολύχρωμο κόσμο, βρίσκεται σε εκείνο το σημείο, που ουσιαστικά  κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι έχει προνομιακά τις προϋποθέσεις να συγχωνεύει  αποτελεσματικά την δημιουργική οπτική των σύγχρονων artists και designers, με την κλασική παράδοση αιώνων στην ύφανση και ταπητουργία από όλη την υφήλιο. Όλος αυτός ο ξεχωριστός κόσμος, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε διαρκώς στην απόλυτη αιχμή των πλέον πρόσφατων από τις εναλλασσόμενες τάσεις στην Αρχιτεκτονική του interior design.

Ταυτόχρονα, έχουμε αδιαφιλονίκητα την αποκλειστική ικανότητα να φέρουμε στην Ελλάδα κάθε ξεχωριστό ή σπάνιο χαλί, που άλλες αντίστοιχες μεγάλες ή μικρότερες επώνυμες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο παράγουν ή εμπορεύονται. Τελικά, εξυπηρετούμε ακόμα και την πιο “παράλογη” ή “σουρεαλιστική” απαίτηση του όποιου ανατρεπτικού αρχιτέκτονα ή interior designer ή του όποιου εξαιρετικά απαιτητικού πελάτη. Έτσι, με βάση αυτές τις απεριόριστες διεθνείς διασυνδέσεις μας, προμηθεύουμε οποιοδήποτε χαλί, με οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα, που παράγεται οπουδήποτε και από οποιονδήποτε, επιβεβαιώνοντας με υπευθυνότητα, το όποιο ποιοτικό του επίπεδο. Επιπλέον, εξασφαλίζουμε με αξιοπιστία, την εντελώς άψογη και σχολαστικά επακριβή εξυπηρέτηση, με απόλυτα διασφαλισμένες, τις καλύτερες οικονομικές προϋποθέσεις.

Αναμφίβολα, δεν υπάρχει στην κυριολεξία επιχείρηση ή ιδιώτης, ασχολούμενος με χαλιά, σε ολόκληρο τον κόσμο, που ο ΑΙΩΝ1922 να μην έχει διαχρονικά ισχυρά “contacts”. Πρέπει να τονίσουμε με έμφαση τις εξαιρετικά δυνατές σχέσεις μας, με τον κόσμο των υψηλού επιπέδου επώνυμων σχεδιαστών όπως Christofer Farr, Sarah Morris, Georgina Von Etzdorf, Andree Putman, John Pawson, Claudio Silvestrini κ.λ.π. Η “συχνώτιση” με όλους αυτούς τους επώνυμους, αλλά ακόμα και τους άγνωστους αλλά αναδυόμενους νέους σχεδιαστές, μας καθιστά τους μοναδικούς και ασυναγώνιστους με το τεράστιο εύρος ποικιλιών από όλη την υφήλιο που αναφερόμαστε. Με αυτά τα δεδομένα, δεν υπάρχει περίεργο ή δυσεύρετο χαλί, ordinary ή non ordinary ή κάτι σχετικό με την textile διακόσμηση, που δεν είναι προσβάσιμο για μας και επιχειρηματικά επιτεύξιμο.

Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι ο ΑΙΩΝ1922 διαθέτει ετοιμοπαράδοτη την μεγαλύτερη και πληρέστερη συλλογή αυθεντικών, χειροποίητων χαλιών στην Ευρώπη. Ο ΑΙΩΝ1922 έχει την αριθμητικά μεγαλύτερη συλλογή σε αυθεντικά κιλίμια παγκοσμίως. Έχει επίσης μια τεράστια συλλογή από μπάντες για τον τοίχο από όλη την υφήλιο με την αντίστοιχη ethnic διάσταση που εκπέμπουν. Είναι ο πρωταγωνιστής στην Ευρώπη στα χειροποίητα από Bamboo Silk με μια πρωτοφανή, τεράστια συλλογή. Και φυσικά, διαθέτει αδιαφιλονίκητα μια από τις μεγαλύτερες συλλογές παραδοσιακών μεταξωτών και μάλλινων, αλλά και των πλέον ανατρεπτικών και “προχωρημένων” σύγχρονων και “extreme” μοντέρνων χειροποίητων χαλιών.

Επιπλέον όλων αυτών, υπάρχουν στις αποθήκες μας πάνω από 1.500 αυθεντικά χειροποίητα υπερμεγέθη χαλιά μεγάλων διαστάσεων, ετοιμοπαράδοτα για αίθουσες ξενοδοχείων, διοικητικών συμβουλίων καθώς για Πρεσβείες, Τράπεζες και κάθε Δημόσιο χώρο. Ο ΑΙΩΝ1922 διαθέτει το βασικό πλεονέκτημα της ειδικής παραγγελίας οποιουδήποτε χαλιού, “from around the globe” με οποιοδήποτε σχέδιο ακόμα και με την απόλυτη αποτύπωση της φωτογραφίας του παραγγέλοντος μέχρι την αντιγραφή με νόμιμες προϋποθέσεις κάθε επώνυμου πίνακα ή ακόμα και εικόνες Αγίων ή θρησκευτικά σύμβολα ή εμπορικά σήματα και logo.

Από όλα αυτά, προκύπτει αβίαστα, ότι ο ΑΙΩΝ1922 είναι αναντίρρητα ο απόλυτος διεκδικητής του τίτλου του ηγέτη στα deco collections, και εύλογα αναδεικνύεται στον απαραίτητο συνεργάτη για κάθε αρχιτέκτονα και interior designer και για κάθε επιχείρηση του home decoration. Όλος ο απέραντος κόσμος των αυθεντικών χειροποίητων χαλιών στο παγκόσμιο “worldwide” είναι στα χέρια μας, δηλαδή πρακτικά στα δικά σας χέρια, για να τον φέρουμε εδώ και να μεταμορφώσει τον δικό μας χώρο, αναβαθμίζοντας συνολικά την καλαισθητική του, από δημιουργήματα με τα χέρια, χωρίς μηχανήματα, χωρίς χημεία, με οικολογία, απόλυτα βιολογικά, “organic”, και τελικά με την αναγκαία προσήλωση στην υγεία όλων μας.

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Ξεκινήστε να γράφετε το προϊόν που ψάχνετε