Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.

Με Concierge Services

Ο ΑΙΩΝ1922 ενδιαφέρεται για συνεργασίες με concierge services, ειδικά όταν  επιδιώκουν να υποδεικνύουν εκείνα τα ποιοτικά αυθεντικά και ενδεχομένως πιστοποιημένα χειροτεχνικά προιόντα, ώστε οι τουρίστες να είναι πάντοτε ικανοποιημένοι και στην συνέχεια να τους επιβραβεύουν για τις αξιόπιστες προτάσεις τους ακόμα και μετά την επιστροφή στην χώρα τους.

Η Ελλάδα είναι ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός. Αντιθέτως, όλες οι γειτονικές χώρες που βρίσκονται είτε Ανατολικά (Τουρκία, Περσία, Πακιστάν, Ινδία) είτε στη Βόρεια Αφρική (Αίγυπτος, Τυνησία, Αλγερία) δεν παρέχουν ασφάλεια για τους τουρίστες, όπως η Ελλάδα. Η ασφαλής Ελλάδα που βρίσκεται στο ανατολικότερο σημείο της Ευρώπης, ουσιαστικά είναι  “Η Πύλη της Ανατολής”, δηλαδή η πιο κοντινή με τις “επικίνδυνες” χώρα, στην οποία μπορούν να βρουν χειροτεχνήματα αλλά και άλλα ethnic προιόντα των χωρών αυτών χωρίς να απαιτείται να τις επισκεφθούν. Ο ΑΙΩΝ1922 έχει κατορθώσει στην πράξη να μεταφέρει τα souk (παζάρια) της Ανατολής στα καταστήματά του κι έχει πετύχει να προσφέρει τα προιόντα τους με τις ίδιες ακριβώς τιμές και αντίστοιχες προυποθέσεις.

Ο ΑΙΩΝ1922 διαθέτει μια κυριολεκτικά τεράστια και μοναδική στην Ελλάδα συλλογή με αυθεντικά χειροποίητα χαλιά και κιλίμια αλλά και άλλα είδη ethnic art. Όλα τα προσφερόμενα χειροτεχνήματα είναι σε υψηλό ποιοτικό επίπεδο, μακρυά από τα συνήθως κακής ποιότητας προιόντα που φτιάχνονται ειδικώς για τους “one off” επισκέπτες των τουριστικών περιοχών. Αυτά τα ευτελούς ποιότητας προιόντα ουσιαστικά εκθέτουν και όσους τα υποδεικνύουν και τον τουρισμό μας γενικότερα. Η εμπειρία μας, έχει αποδείξει ότι όλες τελικά οι συνεργασίες μας με concierge services και με Ξενοδοχεία ή τους ξεναγούς, αναβαθμίζουν με τα υψηλής καλαισθητικής χειροτεχνήματά μας, την σχέση τους με τον τουρίστα σε σημείο, ώστε να συνεχίζεται και μετά την επιστροφή στην χώρα τους, μια βαθειά εκτίμηση και ικανοποίηση των φιλοξενουμένων επισκεπτών αλλά κυρίως η επιβράβευση της ειλικρίνειας και του επιπέδου εκείνων που υπέδειξαν μόνο “ποιότητα και αξιοπιστία”.

Add to cart