Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.

1. Με Αρχιτέκτονες – Interior Designers

O ΑΙΩΝ1922, συγκροτείται από ανθρώπους κυριολεκτικά “ταγμένους” στο Interior Design. Το πάθος μας για τα χειροποίητα χαλιά επεκτείνεται και σε ανάλογο πάθος για την καλαισθητική αξιοποίηση του χαλιού και ανάδειξή του, τοποθετημένου σε ένα χώρο, που πάντοτε τον αναβαθμίζει συνολικά. Διαθέτουμε μεγάλο μέρος από το χρόνο μας, με πολλαπλές μετακινήσεις και δράσεις, ώστε να είμαστε μπροστά από κάθε νέα τάση στο Interior Design. Έτσι μπορούμε να ανταποκρινόμαστε νωρίτερα, παρουσιάζοντας  με τόλμη τα πλέον “επίκαιρα” διεθνώς χειροποίητα χαλιά και οπωσδήποτε έγκαιρα στο εκάστοτε εμφανιζόμενο παγκόσμιο fashion trend. Αυτή η εμπειρία μας στο Interior Design, σε συνδυασμό με την απόλυτη γνώση μας στο χειροποίητο χαλί, διασφαλίζει πρακτικά μια απρόσκοπτη επικοδομητική συνεργασία με τους Αρχιτέκτονες και Interior Designers σε πολύ υψηλό επαγγελματικό επίπεδο.

Επιπλέον, ο ΑΙΩΝ1922 πέρα από την πιστοποιημένη υψηλή ποιοτική βαθμίδα των χειροποίητων χαλιών του, με τις σταθερές και τυποποιημένες αλλά κυρίως εγγυημένα ανταγωνιστικές τιμές του, προσφέρει ένα “overvalue for money” για τους πελάτες των Αρχιτεκτόνων και Interior Designers. Η συλλογή μας με την άριστη ποιότητά της είναι αποτέλεσμα της μακράς εμπειρίας και της αδιαφιλονίκητης γνώσης μας. Αυτή η γνώση και κατά συνέπεια η ποιοτική υπέρβαση των χειροποίητων χαλιών μας, οδηγεί υποχρεωτικά και στην επίσημη εξασφάλιση, με μια σειρά από πιστοποιητικά και εγγυήσεις να την επιβεβαιώνουν.

Επιπρόσθετα, με το worldwide deco collection και την υπηρεσία χειροποίητα χαλιά στα μέτρα σας “custom made from around the globe”, οι συνεργαζόμενοι Αρχιτέκτονες και Interior Designers αποκτούν την μοναδική ικανότητα να προμηθεύσουν τους πελάτες τους με μια απεριόριστη γκάμα χειροποίητων χαλιών κυριολεκτικά από όλα τα σημεία του πλανήτη. Πέραν αυτών, με βάση τις πολυετείς διεθνείς προσβάσεις και συνεργασίες μας, υπάρχει πάντοτε η ευχέρεια να εισάγουμε προνομιακά από οποιοδήποτε φημισμένο διεθνώς οίκο ή brand ακόμα και το πιο “περίεργο” χαλί από τις συλλογές τους.

Επίσης, στον τομέα contract εκπροσωπούμε τα πλέον φημισμένα εργοστάσια μοκετών και ειδών δαπέδου για ξενοδοχεία, πλοία κ.λπ. Εμείς προσυπογράφουμε τις εργοστασιακές  τους εγγυήσεις, ενώ εξασφαλίζουμε υπηρεσίες “turn-key” με απόλυτη συνέπεια. Πέραν των εγγυήσεων, διαθέτουμε ένα δια βίου πλήρες After Sales Service άρτια οργανωμένο, ώστε να συμπληρώνεται σφαιρικά και απόλυτα η εξασφάλιση του τελικού πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας και γίνετε οι Αρχιτέκτονες-Interior Designers και μόνιμοι συνεργάτες μας, ώστε να μας δώσετε την ευκαιρία να σας προμηθεύσουμε ακόμα και τα ενδεχομένως δυσεύρετα, με την απαραίτητη αξιοπιστία απέναντι σε εσάς και στους πελάτες σας. Αυτή η αξιοπιστία δημιούργησε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη από τους καταναλωτές, που στήριξαν με την συνεχή για γενιές προτίμησή τους, την πολυετή παρουσία μας στο χώρο του χειροποίητου χαλιού. Σας διαβεβαιώνουμε, ότι η συνεργασία σας μαζί μας, θα είναι αμοιβαία ωφέλιμη και θα διαπνέεται από πνεύμα έντιμης κατανόησης και πλήρους εξυπηρέτησης.

Add to cart