Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.

Με Διαφημιστικές Εταιρείες

Οι διαφημιστικές εταιρείες κάθε χρόνο με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, προτείνουν στους μεγάλους πελάτες τους, εταιρείες, οργανισμούς, Τράπεζες, κ.λ.π. την αποστολή διευθυντικών δώρων σε συνεργάτες και πελάτες ή ακόμα και στο ίδιο το προσωπικό τους. Συνήθως, τα δώρα αυτά είναι είτε στυλό και είδη γραφείου είτε καλάθια με ποτά ή λουλούδια.

Ο ΑΙΩΝ1922 έχει μια διαφορετική, “non ordinary”, πρωτοποριακή πρόταση: την αποστολή ενός πραγματικά αυθεντικού χειροποίητου, ολόμαλλου απόλυτα organic χαλιού, που εκπέμπει ethnic art, σε διάσταση που καλύπτει τον χώρο μεταξύ των δύο καθισμάτων επισκεπτών του γραφείου ενός διευθυντικού στελέχους. Το χαλί αποστέλλεται σε μια εξαιρετικά πολυτελή συσκευασία σε επίπεδο ουσιαστικά και κυριολεκτικά VIP. Μόνο αυτή η πολυτέλεια ταιρίαζει για να συσκευασθεί μια γνήσια έκφραση της καλλιτεχνίας, που αναδεικνύεται μέσα από την κουλτούρα της Ανατολής.

Είναι ένα αντικείμενο τέχνης, ένα διαρκές αγαθό, που θα κοσμεί για χρόνια το χώρο που θα τοποθετηθεί. Είναι ένα ποιοτικό δώρο που προβάλλει αφενός το υψηλό επίπεδο της εταιρείας ή του οργανισμού που το δωρίζει και αφετέρου προσδίδει το απαιτούμενο κύρος και την βαθειά εκτίμηση προς τον παραλήπτη του. Και το σημαντικότερο, ότι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον από οικονομικής άποψης, αφού το τελικό κόστος του χειροποίητου αυτού χαλιού παραδοτέου, δεν υπερβαίνει παρά ελάχιστα εκείνο των συνηθισμένων παραδοσιακών προτάσεων. ΟΑΙΩΝ1922, το επιτυγχάνει, γιατί δεν αποβλέπει σε κέρδος από την πώληση των χειροποίητων χαλιών που θα δωρηθούν. Αποβλέπει μόνο στις συνέργειες που θα προκύψουν, ως αποτέλεσμα της ικανοποίησης από τους σημαντικούς παραλήπτες του δώρου, που θα προκαλέσει άμεσα την αγορά αντίστοιχων χειροποίητων χαλιών και για τις εταιρείες τους  και τις κατοικίες τους.

Add to cart