Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.

Συνέργειες

1. Με Αρχιτέκτονες – Interior Designers

Με Αρχιτέκτονες – Interior Designers

O ΑΙΩΝ1922, συγκροτείται από ανθρώπους κυριολεκτικά “ταγμένους” στο Interior Design. Το πάθος μας για τα χειροποίητα χαλιά επεκτείνεται και σε ανάλογο πάθος για την καλαισθητική αξιοποίηση του χαλιού και ανάδειξή του, τοποθετημένου σε ένα χώρο, που πάντοτε τον αναβαθμίζει συνολικά. Διαθέτουμε μεγάλο μέρος από το χρόνο μας, με πολλαπλές μετακινήσεις και δράσεις, ώστε να είμαστε μπροστά από κάθε νέα τάση στο Interior Design. Έτσι μπορούμε να ανταποκρινόμαστε νωρίτερα, παρουσιάζοντας  με τόλμη τα πλέον “επίκαιρα” διεθνώς χειροποίητα χαλιά και οπωσδήποτε έγκαιρα στο εκάστοτε εμφανιζόμενο παγκόσμιο fashion trend. Αυτή η εμπειρία μας στο Interior Design, σε συνδυασμό με την απόλυτη γνώση μας στο χειροποίητο χαλί, διασφαλίζει πρακτικά μια απρόσκοπτη επικοδομητική συνεργασία με τους Αρχιτέκτονες και Interior Designers σε πολύ υψηλό επαγγελματικό επίπεδο.

Επιπλέον, ο ΑΙΩΝ1922 πέρα από την πιστοποιημένη υψηλή ποιοτική βαθμίδα των χειροποίητων χαλιών του, με τις σταθερές και τυποποιημένες αλλά κυρίως εγγυημένα ανταγωνιστικές τιμές του, προσφέρει ένα “overvalue for money” για τους πελάτες των Αρχιτεκτόνων και Interior Designers. Η συλλογή μας με την άριστη ποιότητά της είναι αποτέλεσμα της μακράς εμπειρίας και της αδιαφιλονίκητης γνώσης μας. Αυτή η γνώση και κατά συνέπεια η ποιοτική υπέρβαση των χειροποίητων χαλιών μας, οδηγεί υποχρεωτικά και στην επίσημη εξασφάλιση, με μια σειρά από πιστοποιητικά και εγγυήσεις να την επιβεβαιώνουν.

Επιπρόσθετα, με το worldwide deco collection και την υπηρεσία χειροποίητα χαλιά στα μέτρα σας “custom made from around the globe”, οι συνεργαζόμενοι Αρχιτέκτονες και Interior Designers αποκτούν την μοναδική ικανότητα να προμηθεύσουν τους πελάτες τους με μια απεριόριστη γκάμα χειροποίητων χαλιών κυριολεκτικά από όλα τα σημεία του πλανήτη. Πέραν αυτών, με βάση τις πολυετείς διεθνείς προσβάσεις και συνεργασίες μας, υπάρχει πάντοτε η ευχέρεια να εισάγουμε προνομιακά από οποιοδήποτε φημισμένο διεθνώς οίκο ή brand ακόμα και το πιο “περίεργο” χαλί από τις συλλογές τους.

Επίσης, στον τομέα contract εκπροσωπούμε τα πλέον φημισμένα εργοστάσια μοκετών και ειδών δαπέδου για ξενοδοχεία, πλοία κ.λπ. Εμείς προσυπογράφουμε τις εργοστασιακές  τους εγγυήσεις, ενώ εξασφαλίζουμε υπηρεσίες “turn-key” με απόλυτη συνέπεια. Πέραν των εγγυήσεων, διαθέτουμε ένα δια βίου πλήρες After Sales Service άρτια οργανωμένο, ώστε να συμπληρώνεται σφαιρικά και απόλυτα η εξασφάλιση του τελικού πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας και γίνετε οι Αρχιτέκτονες-Interior Designers και μόνιμοι συνεργάτες μας, ώστε να μας δώσετε την ευκαιρία να σας προμηθεύσουμε ακόμα και τα ενδεχομένως δυσεύρετα, με την απαραίτητη αξιοπιστία απέναντι σε εσάς και στους πελάτες σας. Αυτή η αξιοπιστία δημιούργησε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη από τους καταναλωτές, που στήριξαν με την συνεχή για γενιές προτίμησή τους, την πολυετή παρουσία μας στο χώρο του χειροποίητου χαλιού. Σας διαβεβαιώνουμε, ότι η συνεργασία σας μαζί μας, θα είναι αμοιβαία ωφέλιμη και θα διαπνέεται από πνεύμα έντιμης κατανόησης και πλήρους εξυπηρέτησης.

2. Με καταστήματα επιπλών

Με Καταστήματα χαλιών-επίπλων-λευκών ειδών

Ο ΑΙΩΝ1922 επιδιώκει συνεργασίες με εκείνα τα καταστήματα χαλιών, επίπλων και άλλων ειδών σπιτιού που αποτείνονται με αξιοπιστία στους πελάτες τους. Η συνεργασία αυτή μπορεί να ξεκινήσει με την μορφή εκείνης της σχέσης, που εξυπηρετεί το κάθε συγκεκριμένο κατάστημα. Στην συνέχεια, αυτή η συνεργασία μπορεί να διατηρηθεί ως έχει ή να εξελιχθεί σε εντονότερη.

Εμείς, με την συνεργασία μας, παρέχουμε την δυνατότητα απόλυτης ευθυγράμμισης με τα καταστήματα ΑΙΩΝ1922, αφού τα συνεργαζόμενα καταστήματα θα μπορούν :

1.Να προσφέρουν τα χειροποίητα χαλιά ΑΙΩΝ1922 στις ίδιες ακριβώς τιμές.

2.Να ισχύει η ίδια ακριβώς εξυπηρέτηση από το After Sales Service.

3.Να παρέχονται όλες οι εξαφσφαλίσεις και εγγυήσεις με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά

Αν διεκδικείτε και νέους ορίζοντες στην επιχείρησή σας, τότε επικοινωνήστε μαζί μας. Κερδίστε πολλαπλά και σε πολλά επίπεδα συνδέοντας το κατάστημά σας με μια καλόπιστη συνεργασία μαζί μας.

Ειδικά για τα καταστήματα επίπλων

Ο ΑΙΩΝ1922 ειδικά για τα καταστήματα επίπλων, προτείνει και τις ακόλουθες έμμεσες συνεργασίες, χωρίς να αποβλέπει σε κέρδη:

Α)Τοποθέτηση χειροποίητων χαλιών ΑΙΩΝ1922 στα σαλόνια, τραπεζαρίες και άλλες συνθέσεις επίπλων για να ολοκληρώσουν την διακοσμητική εικόνα των εκθέσεών τους σε τιμές εισαγωγής.

Β) Μικρά χειροποίητα χαλιά ΑΙΩΝ1922 για δώρα στους αγοραστές επίπλων, πάντοτε σε τιμή εισαγωγής και με μεγάλη διαφορά από την τρέχουσα τιμή λιανικής, ώστε η προσφορά του καταστήματος επίπλων να είναι πραγματικά σημαντική για τους πελάτες τους.

Έτσι ο ΑΙΩΝ1922 προκαλεί συνέργειες προβάλλοντας την ποιότητα των χειροποίητων χαλιών του ενώ ταυτόχρονα τα καταστήματα επίπλων διακοσμούν τις εκθέσεις τους και επιπλέον προσφέρουν ένα αξιόλογο δώρο στους πελάτες τους. Αλλά και πέραν όλων αυτών, πάντοτε υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα για αμοιβαία συνεργασία στην συνολοκλήρωση projects με κοινούς Αρχιτέκτονες Interior Designers.

Με Concierge Services

Με Concierge Services

Ο ΑΙΩΝ1922 ενδιαφέρεται για συνεργασίες με concierge services, ειδικά όταν  επιδιώκουν να υποδεικνύουν εκείνα τα ποιοτικά αυθεντικά και ενδεχομένως πιστοποιημένα χειροτεχνικά προιόντα, ώστε οι τουρίστες να είναι πάντοτε ικανοποιημένοι και στην συνέχεια να τους επιβραβεύουν για τις αξιόπιστες προτάσεις τους ακόμα και μετά την επιστροφή στην χώρα τους.

Η Ελλάδα είναι ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός. Αντιθέτως, όλες οι γειτονικές χώρες που βρίσκονται είτε Ανατολικά (Τουρκία, Περσία, Πακιστάν, Ινδία) είτε στη Βόρεια Αφρική (Αίγυπτος, Τυνησία, Αλγερία) δεν παρέχουν ασφάλεια για τους τουρίστες, όπως η Ελλάδα. Η ασφαλής Ελλάδα που βρίσκεται στο ανατολικότερο σημείο της Ευρώπης, ουσιαστικά είναι  “Η Πύλη της Ανατολής”, δηλαδή η πιο κοντινή με τις “επικίνδυνες” χώρα, στην οποία μπορούν να βρουν χειροτεχνήματα αλλά και άλλα ethnic προιόντα των χωρών αυτών χωρίς να απαιτείται να τις επισκεφθούν. Ο ΑΙΩΝ1922 έχει κατορθώσει στην πράξη να μεταφέρει τα souk (παζάρια) της Ανατολής στα καταστήματά του κι έχει πετύχει να προσφέρει τα προιόντα τους με τις ίδιες ακριβώς τιμές και αντίστοιχες προυποθέσεις.

Ο ΑΙΩΝ1922 διαθέτει μια κυριολεκτικά τεράστια και μοναδική στην Ελλάδα συλλογή με αυθεντικά χειροποίητα χαλιά και κιλίμια αλλά και άλλα είδη ethnic art. Όλα τα προσφερόμενα χειροτεχνήματα είναι σε υψηλό ποιοτικό επίπεδο, μακρυά από τα συνήθως κακής ποιότητας προιόντα που φτιάχνονται ειδικώς για τους “one off” επισκέπτες των τουριστικών περιοχών. Αυτά τα ευτελούς ποιότητας προιόντα ουσιαστικά εκθέτουν και όσους τα υποδεικνύουν και τον τουρισμό μας γενικότερα. Η εμπειρία μας, έχει αποδείξει ότι όλες τελικά οι συνεργασίες μας με concierge services και με Ξενοδοχεία ή τους ξεναγούς, αναβαθμίζουν με τα υψηλής καλαισθητικής χειροτεχνήματά μας, την σχέση τους με τον τουρίστα σε σημείο, ώστε να συνεχίζεται και μετά την επιστροφή στην χώρα τους, μια βαθειά εκτίμηση και ικανοποίηση των φιλοξενουμένων επισκεπτών αλλά κυρίως η επιβράβευση της ειλικρίνειας και του επιπέδου εκείνων που υπέδειξαν μόνο “ποιότητα και αξιοπιστία”.

5. Τουριστικά Καταστήματα

Με Καταστήματα Τουριστικών Ειδών – Boutique Ξενοδοχείων

Ο ΑΙΩΝ1922 με την τεράστια συλλογή αυθεντικών χειροποίητων κιλιμιών και χαλιών, επιδιώκει συνεργασίες με καταστήματα τουριστικών ειδών που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αξιόπιστα προιόντα στους πελάτες τους. Στην ίδια κατηγορία, εντάσσονται και τα διάφορα καταστήματα-boutique που βρίσκονται εντός των ξενοδοχείων. Η συνεργασία αυτή μπορεί να ξεκινήσει με την μορφή εκείνης της σχέσης, που εξυπηρετεί το κάθε συγκεκριμένο κατάστημα. Στην συνέχεια, αυτή η συνεργασία μπορεί να διατηρηθεί ως έχει ή να εξελιχθεί σε εντονότερη.

Εμείς, με την συνεργασία μας, παρέχουμε την δυνατότητα απόλυτης ευθυγράμμισης με τα καταστήματα ΑΙΩΝ1922, αφού τα συνεργαζόμενα καταστήματα θα μπορούν :

1.Να προσφέρουν τα χειροποίητα χαλιά ΑΙΩΝ1922 στις ίδιες ακριβώς τιμές.

2.Να ισχύει η ίδια ακριβώς εξυπηρέτηση από το After Sales Service.

3.Να παρέχονται όλες οι εξαφσφαλίσεις και εγγυήσεις με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά

Αν διεκδικείτε και νέους ορίζοντες στην επιχείρησή σας, τότε επικοινωνήστε μαζί μας. Κερδίστε πολλαπλά και σε πολλά επίπεδα συνδέοντας το κατάστημά σας με μια καλόπιστη συνεργασία μαζί μας.

Με Μεγάλες Επιχειρήσεις – Οργανισμούς

Ο ΑΙΩΝ1922 επιδιώκει συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις, οργανισμούς για ειδική χορηγία στο προσωπικό τους με την ειδική προνομιακή παροχή επιπρόσθετης έκπτωσης, ακόμα και σε περιόδους εκπτώσεων. Η επιπρόσθετη έκπτωση παρέχεται στο τέλος κάθε συναλλαγής στο ταμείο,  με την διαπίστευση της ιδιότητας του αγοραστή ή με την χορηγούμενη στο προσωπικό των οργανισμών της κάρτας ΑΙΩΝ1922 Privilege Club. Αυτή η συνέργεια, δίνει την δυνατότητα μιας επιπλέον παροχής στο προσωπικό αυτών των οργανισμών και επιχειρήσεων, αλλά κυρίως το εξασφαλισμένο “overvalue for money” με όλες τις εγγυήσεις και πιστοποιήσεις που προσφέρει ο ΑΙΩΝ1922.

Με Τράπεζες-Δημόσιο Οργανισμούς-Μεγάλες Εταιρείες

Όλες οι Τράπεζες, οι δημόσιοι οργανισμοί, τα Υπουργεία, οι μεγάλες εταιρείες έχουν αίθουσες Διοικητικού Συμβουλίου ή αίθουσες για τα διάφορα Meetings. Οι συναθροιζόμενοι, στελέχη, υψηλόβαθμοι, ή εξωτερικοί συνεργάτες είναι συνήθως ενός υψηλού κοινωνικού και οικονομικού status και κατά συνέπεια συνάδουν ως υποψήφιοι αγοραστές απόλυτα με την υψηλή ποιότητα των αυθεντικών χειροποίητων χαλιών ΑΙΩΝ1922. Ο ΑΙΩΝ1922 στη προσπάθειά του να προσεγγίσει αυτό το υψηλής στάθμης κοινό, προσφέρει τα απαιτούμενα για αυτούς τους χώρους των αιθουσών Meeting και Διοικητικού Συμβουλίου μεγάλα ή υπερμεγέθη χειροποίητα χαλιά σε τιμές εισαγωγής, ώστε να προβάλει την υψηλή ποιότητα των χειροποίητων χαλιών του και να τους προσελκύσει σε αντίστοιχες αγορές. Μια συνέργεια, που βοηθά και τους οργανισμούς να αποκτήσουν σε τιμή εισαγωγής ποιοτικά αυθεντικά χειροποίητα χαλιά ΑΙΩΝ1922 και να επωφεληθούν τα στελέχη τους από συμφέρουσες αγορές και ο ΑΙΩΝ1922 να διευρύνει την έκταση των υψηλής στάθμης πελατών του.

8. Διαφημιστικές Εταιρείες

Με Διαφημιστικές Εταιρείες

Οι διαφημιστικές εταιρείες κάθε χρόνο με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, προτείνουν στους μεγάλους πελάτες τους, εταιρείες, οργανισμούς, Τράπεζες, κ.λ.π. την αποστολή διευθυντικών δώρων σε συνεργάτες και πελάτες ή ακόμα και στο ίδιο το προσωπικό τους. Συνήθως, τα δώρα αυτά είναι είτε στυλό και είδη γραφείου είτε καλάθια με ποτά ή λουλούδια.

Ο ΑΙΩΝ1922 έχει μια διαφορετική, “non ordinary”, πρωτοποριακή πρόταση: την αποστολή ενός πραγματικά αυθεντικού χειροποίητου, ολόμαλλου απόλυτα organic χαλιού, που εκπέμπει ethnic art, σε διάσταση που καλύπτει τον χώρο μεταξύ των δύο καθισμάτων επισκεπτών του γραφείου ενός διευθυντικού στελέχους. Το χαλί αποστέλλεται σε μια εξαιρετικά πολυτελή συσκευασία σε επίπεδο ουσιαστικά και κυριολεκτικά VIP. Μόνο αυτή η πολυτέλεια ταιρίαζει για να συσκευασθεί μια γνήσια έκφραση της καλλιτεχνίας, που αναδεικνύεται μέσα από την κουλτούρα της Ανατολής.

Είναι ένα αντικείμενο τέχνης, ένα διαρκές αγαθό, που θα κοσμεί για χρόνια το χώρο που θα τοποθετηθεί. Είναι ένα ποιοτικό δώρο που προβάλλει αφενός το υψηλό επίπεδο της εταιρείας ή του οργανισμού που το δωρίζει και αφετέρου προσδίδει το απαιτούμενο κύρος και την βαθειά εκτίμηση προς τον παραλήπτη του. Και το σημαντικότερο, ότι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον από οικονομικής άποψης, αφού το τελικό κόστος του χειροποίητου αυτού χαλιού παραδοτέου, δεν υπερβαίνει παρά ελάχιστα εκείνο των συνηθισμένων παραδοσιακών προτάσεων. ΟΑΙΩΝ1922, το επιτυγχάνει, γιατί δεν αποβλέπει σε κέρδος από την πώληση των χειροποίητων χαλιών που θα δωρηθούν. Αποβλέπει μόνο στις συνέργειες που θα προκύψουν, ως αποτέλεσμα της ικανοποίησης από τους σημαντικούς παραλήπτες του δώρου, που θα προκαλέσει άμεσα την αγορά αντίστοιχων χειροποίητων χαλιών και για τις εταιρείες τους  και τις κατοικίες τους.

Με Galleries Τέχνης-Καταστήματα Αντικών

Ο ΑΙΩΝ1922 ενδιαφέρεται και επιδιώκει συνεργασίες με Galeries Τέχνης και Καταστήματα Αντικών. Η συνεργασία αυτή μπορεί να αρχίζει με την από κοινού οργάνωση και διακόσμηση οικιών και επαγγελματικών χώρων μέχρι την αμοιβαία ανταλλαγή πελατών και συνεργατών καθώς και κάθε άλλης πρωτοποριακής ιδέας, ώστε να προκύψουν αμοιβαίως συνέργειες.

Με Σχολές Αρχιτεκτόνων-Interior Designers-Stylists-Σχεδιαστών-Κλωστουφαντουργών

Ο ΑΙΩΝ1922, επιδιώκει συνεργασίες με τους φοιτητές όλων των εξειδικευμένων αυτών Σχολών, με σκοπό να τους εντάξει στον “ξεχωριστό κόσμο” του. Για την επίτευξη μιας τέτοιας συνεργασίας, προκηρύσσονται διαγωνισμοί, ύστερα από έγκριση των διοικήσεων της κάθε μιας από τις σχολές αυτές μεταξύ των φοιτητών, για την παρουσίαση σχεδίων τους, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στη παραγωγή μοντέρνων χειροποίητων χαλιών. Οι φοιτητές των οποίων τα σχέδια επιλέγονται, καταρχήν επαινόνται και ταυτόχρονα επιβραβεύονται με σημαντικά δώρα. Στην συνέχεια, τα σχέδιά τους στέλνονται στο εξωτερικό και προτείνονται να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή μοντέρνων χειροποίητων χαλιών. Εφόσον αυτά τα σχέδια τελικά αξιοποιηθούν, οι διακεκριμένοι αυτοί φοιτητές θα έχουν επιπλέον δικαιώματα επί των μελλοντικών παραγωγών στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν τα σχέδιά τους.

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Ξεκινήστε να γράφετε το προϊόν που ψάχνετε