Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.

Χειροποίητα “Create it yourself”

Χειροποίητα Χαλιά “Create it yourself”

Ο ΑΙΩΝ1922 παρουσιάζει μια νέα πρωτοποριακή ιδέα, που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια για έπιπλα και άλλες κατασκευές, ως “do it yourself”. Από τώρα και στο μέλλον ο ΑΙΩΝ1922, θα εφαρμόσει την εξέλιξη αυτής της ιδέας του “do it yourself”, με απόλυτη αξιοπιστία στα χειροποίητα χαλιά. Το “Create it yourself” είναι ακριβώς η εξέλιξή του. Είναι εξέλιξη, γιατί όπως ένα έπιπλο ή μια κατασκευή, το σημαντικό δεν είναι να κόψεις τα ξύλα και να τα καρφώσεις, αλλά πρωτίστως να σχεδιάσεις, να δημιουργήσεις και μετά απλά να εκτελέσεις πρακτικά με βάση τον σχεδιασμό. Ο σχεδιασμός απαιτεί σύλληψη, είναι ιδέα, δημιουργία, που λίγοι έχουν την ικανότητα για αυτό. Κατά συνέπεια την εκτέλεση (κόψιμο, κάρφωμα) θα μπορούσαμε να την θεωρήσουμε λιγότερο σημαντική. Το “Create it yourself” είναι μια εξέλιξη ουσιαστικά της υπηρεσίας που ήδη έχουμε: “Χειροποίητα χαλιά στα μέτρα σας” from around the globe ή “απλοελληνικά” custom made ή tailored made.

Εσείς, οι πελάτες, διαλέγετε, τα χρώματα, το υλικό, τα σχέδια, την διάσταση, την μέθοδο, την μορφή που θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας χαλί στα δικά σας “μέτρα”. Θα προσαρμόσετε το χειροποίητο χαλί ανάλογα με το χώρο σας, σε συνδυασμό με τα έπιπλά σας, σε αρμονία με την γενική διακόσμησή σας, που θα ταιριάζει στην δική σας καλαισθητική, που ουσιαστικά θα είναι εκείνη που προσεγγίζει συναισθηματικά το δικό σας χειροποίητο χαλί. Γιατί το χειροποίητο χαλί είναι δικό σας δημιούργημα, εσείς το φτιάξατε και του δώσατε την μορφή που θέλετε.

Εμείς, έχουμε στην διάθεσή σας, μια μεγάλη γκάμα από σχέδια χαλιών, σε διάφορα μεγέθη, ένα μεγάλο χρωματολόγιο για να διαλέξετε εκείνο που θέλετε ή ακόμα και κάποιο άλλο χρώμα που δεν περιλαμβάνεται σε αυτό. Θα σας δίνετε η δυνατότητα να κάνετε τους δικούς σας προσωπικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Επίσης, θα έχετε την ευχέρεια να διαλέξετε από διάφορα υποδείγματα διαφορετικών κατηγοριών ύφανσης, πυκνότητας κόμπων, υλικών, τελικού φινιρίσματος, γυαλάδας ή ματ, με κρόσια ή χωρίς, από μαλλί ή από ζωικό ή φυτικό μετάξι σε όποια ακόμα και περίεργη διάσταση σας ταιριάζει. Όλα αυτά που σας διαθέτουμε, αποτελούν για σας ένα πλήρες βοήθημα, για να σχεδιάσετε, να δημιουργήσετε το δικό σας χαλί του “tο create it yourself”.

Όπως στα έπιπλα ή στις κατασκευές του “do it yourself” αν αντίστοιχα το χαλί ήταν μηχανοποίητο, εσείς θα δίνατε τις προδιαγραφές, δηλαδή το σχέδιο, το χρώμα, την διάσταση και στην συνέχεια θα υφαίνονταν στην μηχανή. Μετά, θα ακολουθούσαν οι επεξεργασίες στο φινιριστήριο και θα ολοκληρώνονταν με τα “τελειώματα” σε ρέλια και κρόσια. Παρ’ όλο που θα κατασκευάζονταν σε ένα μηχάνημα, το χαλί θα ήταν το δικό σας χαλί. Εδώ, στα χειροποίητα χαλιά, χωρίς μηχανήματα, χωρίς ενέργεια, χωρίς χημεία, χωρίς συνθετικά νήματα, απόλυτα οικολογικά, θα το υφαίνει ένας παραδοσιακός υφάντης ή μια παραδοσιακή υφάντρα, ακολουθώντας επακριβώς όλες τις οδηγίες σας και θα σας παραδώσει ένα απόλυτα organic (βιολογικό) χειροποίητο χαλί, που θα κληροδοτήσετε στην επόμενη γενιά με περηφάνια και κύρος, αφού θα είναι το δικό σας χαλί και όχι ένα χαλί από την αγορά, έστω και χειροποίητο. Θα είναι χειροποίητο χαλί “create it yourself”.

Όταν το χαλί ετοιμαστεί, μαζί με το χαλί θα έχετε φωτογραφίες από τα διάφορα εξελικτικά στάδια της προοδευτικής ολοκλήρωσης κατά την διάρκεια των εργασιών, μαζί με εκείνη του υφάντη και των βοηθών του, καθώς και το όνομά του, το οποίο μπορεί να υφανθεί πάνω στο χαλί, αν δεν επιθυμείτε το δικό σας όνομα. Όλα αυτά, οι υποδείξεις σας, οι φωτογραφίες των διαφόρων φάσεων που περνά η ολοκλήρωσή του, οι φωτογραφίες των υφαντών με τους βοηθούς τους, θα αποτελούν την ιστορία του, μια ιστορία καταγεγραμμένη, ένα αναμνηστικό κειμήλιο, μεγάλης συναισθηματικής αξίας, τόσο για σας όσο και για τις επόμενες γενεές.

Το “create it yourself” σαν εξέλιξη του “Do it yourself”, είναι μια υπηρεσία με μεγάλες προσδοκίες, που ήδη κυριολεκτικά την “αγκαλιάζουν” Αρχιτέκτονες, Interior designers, και πελάτες κυρίως υψηλού επιπέδου, ανεξαρτήτως οικονομικής επιφάνειας, γιατί θέλουν να πρωτοτυπήσουν και να προβάλλουν έτσι την έφεσή τους για δημιουργία. Ο ΑΙΩΝ1922, με την μακρόχρονη εμπειρία και άριστη γνώση του χειροποίητου χαλιού, αποτελεί το μοναδικό αξιόπιστο συνεργάτη, για να εξασφαλισθεί χωρίς κανένα ρίσκο η σχολαστική εκτέλεση, και τελικά ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Ξεκινήστε να γράφετε το προϊόν που ψάχνετε