Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.

Απόσυρση χαλιών μηχανής

Απόσυρση χαλιών μηχανής ή Handtufted και Shaggy από τα Καταστήματα ΑΙΩΝ1922

Η “Απόσυρση ΑΙΩΝ1922” διατίθεται στους Πελάτες των Καταστημάτων ΑΙΩΝ1922 που ενδιαφέρονται να αποσύρουν ένα ή περισσότερα από τα παλιά χαλιά τους, πριν την αγορά ενός νέου αυθεντικού χειροποίητου.

Είναι το καινοτόμο Πρόγραμμα που παρέχει διπλό όφελος στον Πελάτη, καθώς ένα παλιό του χαλί μηχανής αποσύρεται σε μία υψηλή και δελεαστική τιμή, ενώ  έξοδα καθαρισμού και φύλαξης του παλιού χαλιού αποφεύγονται.

Στις σύντομες Ερωτήσεις & Απαντήσεις που ακολουθούν, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Τι  είναι η “Απόσυρση ΑΙΩΝ1922” και πώς λειτουργεί;

Η “Απόσυρση ΑΙΩΝ1922” σας δίνει τη δυνατότητα να αποσύρετε το παλιό σας χαλί μηχανής και να επωφεληθείτε με €50/m² στην αγορά ενός νέου αυθεντικού χειροποίητου.

Τα €50/m² εκπίπτουν κάτω από τις ιδιαίτερα χαμηλές, λόγω εποχής, τιμές που ισχύουν.

Παράδειγμα

Έστω ότι έχετε ένα αποσυρόμενο χαλί μηχανής διαστάσεων 2,00 Χ 3,00=6,00 m² .

Με βάση τα €50 ανά τετραγωνικό μέτρο, το παλιό χαλί παραλαμβάνεται και αξιολογείται προς 6,00 Χ €50 = €300.

Εάν το νέο αυθεντικό χειροποίητο που επιλέγετε είναι π.χ. 2,10 Χ 3,00 = 6,30 m² και η τελική του τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο είναι π.χ. €150, τότε 6,30 Χ €150 = €945.

Από αυτό το ποσό αφαιρούμε τα €300 του παλιού χαλιού και πληρώνονται μόνο €645.

Μάλιστα, στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς των Καταστημάτων ΑΙΩΝ1922, κάθε χαλί που αποσύρεται, μετά από συντήρηση και καθαρισμό, δωρίζεται σε φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης, στο όνομα και για λογαριασμό του Πελάτη που πραγματοποίησε την απόσυρση. Στη συνέχεια, ο πελάτης θα λάβει ευχαριστήρια επιστολή από τον αντίστοιχο φορέα ή ίδρυμα που έγινε η δωρεά. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα Παιδικά Χωριά SOS, την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, τις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες που συγκαταλέγονται στους 100 περίπου οργανισμούς κοινωνικής μέριμνας, στους οποίους, τα Καταστήματα ΑΙΩΝ1922 προσφέρουν διαχρονικά την υποστήριξή τους. 

Γιατί να αποσύρω το παλιό μου χαλί;

 

Για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας διακοσμητικά και να αναβαθμίσετε το επίπεδό του.

 

Για να πραγματοποιήσετε μία αποδοτική επένδυση.

 

Για να προσφέρετε σε κοινωφελές ίδρυμα, με την δωρεά του χαλιού σας.

 

Για να αποκτήσετε ένα αντικείμενο τέχνης και κουλτούρας.

 

Για να κληροδοτήσετε στις επόμενες γενιές ένα οικογενειακό κειμήλιο υψηλού κύρους.

 

Για να εξασφαλίσετε την εγγραφή σας στο ΑΙΩΝ1922 Loyal Club που παρέχει μία σειρά πρόσθετων προνομίων.

 

Για να έχετε πάντοτε τη γραπτή εγγύηση καλύτερης τιμής και πιστοποιημένης ποιότητας ΑΙΩΝ1922.

 

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την απόσυρση του παλιού μου χαλιού;

  1. Η αγορά ενός νέου αυθεντικού χειροποίητου χαλιού από τα Καταστήματα ΑΙΩΝ1922.
    2. Τα αποσυρόμενα χαλιά μηχανής θα πρέπει να βρίσκονται σε καλή κατάσταση που να επιτρέπει την μετέπειτα δωρεά τους στα κέντρα κοινωνικής μέριμνας. Σε καλή κατάσταση θεωρείται ένα χαλί όταν δεν έχει υποστεί ανεπανόρθωτες φθορές. Μικρές φθορές, όπως τοπικά τρυπήματα, καψίματα, λεκέδες κ.λπ. είναι εφικτό να αποκατασταθούν από τους συντηρητές μας πριν τη δωρεά.
    3. Οι διαστάσεις του αποσυρόμενου χαλιού μηχανής πρέπει να είναι σχετικά αντίστοιχες με εκείνες του νέου αυθεντικού χειροποίητου χαλιού που θα αγοράσετε.
    4. Εξαιρούνται τα χαλιά σε ειδικές προσφορές, με τελική τιμή χαμηλότερη των €105 ανά τετραγωνικό μέτρο, καθώς και τα χαλιάBokhara.
    5. Να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα που θα επισκεφθείτε.

Όμως, ειδικά και αποκλειστικά για τους πελάτες μας, υπάρχει η επιλογή της “Απόσυρσης”, και για τις κατηγορίες μοντέρνων χειροποίητων χαλιών Handtufted & Shaggy. Επιλογή που αποδεικνύεται απόλυτα συμφέρουσα, αφού τα χαλιά υπολογίζονται σε €50 ανά τετραγωνικό μέτρο, τιμή που δεν απέχει από την τιμή αγοράς τους, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγετε και το κόστος καθαρισμού. Δηλαδή τελικά ο καθαρισμός αυτών των κατηγοριών μοντέρνων χαλιών είναι οικονομικά εντελώς ασύμφορος.

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Ξεκινήστε να γράφετε το προϊόν που ψάχνετε