Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.

In Brief

ΑΙΩΝ1922 IN BRIEF

Ο “ΑΙΩΝ 1922” διαθέτει αποδεδειγμένα τις μεγαλύτερες και πληρέστερες συλλογές αυθεντικών χαλιών και κιλιμιών.  Πρωταγωνιστεί με τόλμη ακόμη και  στα εντελώς “προχωρημένα” μοντέρνα χαλιά, όπου προκλητικά κυριαρχούν  τα ανατρεπτικά σχέδια, από πολλούς νέους designers.  Παράλληλα, καλύπτει απόλυτα και μοναδικά όλες τις απαιτήσεις της σημερινής διακόσμησης, με τις συλλογές από τα μεταξωτά, τα Bamboo Silk, και τα μάλλινα, τα συλλεκτικά, τα vintage ή τις αντίκες, αλλά κυρίως με τα σύγχρονα  παραδοσιακά ή μοντέρνα χειροποίητα χαλιά.

Η τέχνη του χειροποίητου χαλιού, με την αδιάκοπη εξαγωγική παρουσία μας στις Ευρωπαϊκές αγορές για τουλάχιστον τρεις αιώνες, έγινε η κουλτούρα μας. Η ενασχόληση με την παραγωγή του στην Καππαδοκία, για αλλεπάλληλες γενιές, μας κληροδότησε την παράδοση. Η εμπειρία μας στα χαλιά, που ξεκινά το 18ο αιώνα, διαμορφώθηκε σε γνώση και έγινε αυτή η ίδια η πολύτιμή μας τέχνη.

Σήμερα, έχουμε παρουσία στις 19 πόλεις, που εμφανίζονται στον χάρτη μας, όπως Tehran, Lahore, Kundus, Istanbul, με τοπικά γραφεία αγορών και ποιοτικό έλεγχο “χαλί-χαλί” του κάθε χειροποίητου. Εκτός από αυτές τις 19 πόλεις, σε κάθε μία από άλλες 17, λιγότερο σημαντικές για χαλιά, το δίκτυο συμπληρώνουν αντίστοιχα, αποκλειστικοί, μόνιμοι, τοπικοί αγοραστές, ώστε τελικά να καλύπτεται το 89% της γεωγραφίας του χειροποίητου χαλιού. Ταυτόχρονα, με βάση την “αιώνια” γνώση και εμπειρία μας, αλλά και αυτό το οργανωμένο δίκτυο, λειτουργούμε ως σύμβουλοι αγορών για 22 επιχειρήσεις χειροποίητων χαλιών, από την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία.

Όλα τα χειροποίητα χαλιά και κιλίμια μας, ένα προς ένα, είναι γνήσια αυθεντικά. Καλύπτονται με εγγύηση ποιότητας. Συνοδεύονται με συμβόλαιο “δια βίου” συντήρησης. Εξασφαλίζονται από Επίσημη Διεθνή Πιστοποίηση για την αυθεντικότητα τους. Παρέχονται μαζί κατά περίπτωση, έγγραφα, που επιβεβαιώνουν την ιστορική, καλλιτεχνική, πολιτιστική και πολιτισμική τους προέλευση. Προσφέρονται επιπλέον, αναλυτικά στοιχεία για τις τεχνικές, που χρησιμοποιήθηκαν από τους δημιουργούς τους, καθώς και για την ethnic τέχνη που εκπέμπουν. 

Στα Αυθεντικά χαλιά, όλες οι εργασίες και όχι μόνο η ύφανση, γίνονται με το χέρι, χωρίς την εμπλοκή χημείας, οπότε είναι όλα βιολογικά (organic). Όταν χρησιμοποιείται η χημεία ή τα βιομηχανικά νήματα έχουμε απλώς ένα ημιχειροποίητο χωρίς καμία προοπτική αξίας. Δηλαδή, το Αυθεντικό είναι το μόνο, που εκτός από την ασφαλή επένδυση, προσφέρει την κληροδότηση στις επόμενες γενιές ενός οικογενειακού κειμηλίου υψηλού πνευματικού επιπέδου.

Ελπίζουμε, να μας δώσετε την ευκαιρία να σας ξεναγήσουμε στο δικό μας “Μουσείο Αυθεντικού Χαλιού”. Εάν κάποιο από τα αυθεντικά χαλιά μας, σας ενδιαφέρει να το δείτε τοποθετημένο στο χώρο σας, μη διστάσετε να μας το ζητήσετε. Είναι απόλυτα βέβαιο, ότι οι τόσο προσιτές τιμές μας, αλλά και οι απίστευτες προσφορές μας θα σας προκαλέσουν μια εντελώς απρόσμενη έκπληξη.

Ο ΑΙΩΝ1922 με παρουσία παντού σε όλο το κόσμο, όπου υπάρχει μεγάλη ή έστω μικρή παραγωγή χειροποίητων χαλιών, αλλά και με γραφεία αγορών στις πόλεις, που υψώνει την σημαία του, φροντίζει, ώστε να εξασφαλίζει αποκλειστικά για τους πελάτες, εκείνα τα ξεχωριστά, τα μοναδικά, τα πραγματικά υψηλής αξίας χειροτεχνήματα, τα authentic, genuine masterpiece, κατευθείαν από αυτούς τους ίδιους τους αυθεντικούς δημιουργούς τους. 

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Ξεκινήστε να γράφετε το προϊόν που ψάχνετε