Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.
Γιατί Αιών1922??

Η Συλλογή μας 

H SYLLOGH MAS

7. Η Συλλογή μας 

Ουσιαστικά, όλοι εμείς, συγκροτούμε ένα πρότυπο για την απόλυτα οργανωμένη εξειδίκευση με την πληρέστερη και μεγαλύτερη συλλογή αυθεντικών χαλιών στην Ευρώπη. Διαθέτουμε, αυθεντικά, σπάνια και συλλεκτικά χαλιά, αλλά και εκείνα με το συνηθισμένο ύφος. Ακόμα υπάρχουν σύγχρονα, μεταμοντέρνα, “color reform”, ή “deep dying”, αλλά και αντίκες ή “vintage” που αναπτύσσονται σε 750 διαφορετικές ποιότητες από 23 χώρες, σε αναρίθμητα σχέδια και χρώματα.

Πρωταγωνιστούμε καθοριστικά με τις μεγαλύτερες και πληρέστερες συλλογές από ατέλειωτες ποικιλίες σε μοντέρνα χειροποίητα χαλιά, φτιαγμένα από γνήσιο φυτικό μετάξι Bamboo Silk σχολαστικής επιλογής μας, που είναι το απόλυτο fashion trend για το 2022-2023. Παράλληλα έχουμε την αριθμητικά μεγαλύτερη συλλογή στον κόσμο σε Αυθεντικά κιλίμια. Θεωρούμαστε η πραγματική πηγή για κλασικά, παραδοσιακά μεταξωτά χαλιά, αλλά και για τις μπάντες απ’ όλη την υφήλιο, που προσδίδουν μια Ethnic διάσταση στο χώρο, όταν τοποθετούνται στον τοίχο.

Η συλλογή μας καλύπτει όλες τις απαιτήσεις, ακόμα και εκείνες του πλέον ανατρεπτικού Αρχιτέκτονα, ενώ αποτείνεται σε ένα μεγάλο εύρος, από τους πλουσιότερους ανθρώπους της λίστας FORBES μέχρι το λιτό studio ενός φοιτητή. Επιπλέον παράγονται χαλιά κατά παραγγελία σε ένα εκτενές φάσμα σχεδίων και ποιοτήτων σε οποιεσδήποτε διαστάσεις, χειροποίητα στα μέτρα σας “custom made from around the globe”.  Επιπρόσθετα, με τις δημιουργίες από χειροποίητα χαλιά, του “create it yourself”, προσφέρεται η ευκαιρία να αναπτύξουν την δημιουργικότητά τους, οι ερασιτέχνες πελάτες, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται η δυνατότητα με τις γνώσεις τους, να εξελίξουν τις δικές τους καλλιτεχνικές προσεγγίσεις, οι επαγγελματίες Αρχιτέκτονες- Interior Designers. Παράλληλα, υπάρχει στις αποθήκες μας μια καταγεγραμμένα τεράστια ποικιλία σε χαλιά μεγάλων διαστάσεων ετοιμοπαράδοτα για αίθουσες ξενοδοχείων, διοικητικών συμβουλίων, καθώς για εστιατόρια, πρεσβείες, Τράπεζες, και κάθε δημόσιο χώρο.

Φροντίζουμε και είμαστε πάντοτε ένα βήμα μπροστά στην κάθε διακοσμητική εξέλιξη, σχεδιάζοντας και παρουσιάζοντας πριν από κάθε άλλη επιχείρηση του κλάδου, όλες τις νέες ιδέες. Για να επιτευχθεί αυτό, μια ειδικευμένη μικρή, αλλά ευέλικτη ομάδα, επισκέπτεται συνεχώς, κυριολεκτικά όλες τις Διεθνείς Εκθέσεις που διοργανώνονται ανά τον κόσμο, τόσο και κυρίως για χαλιά, όσο και για έπιπλα ή για άλλα αντικείμενα τέχνης ή για υλικά και στοιχεία διακόσμησης. Έτσι, έχουμε την απαραίτητη και άμεση αλλά κυρίως έγκαιρη ενημέρωση, ώστε να εξασφαλίσουμε νωρίτερα νέα χειροποίητα χαλιά, που σε σχέση με υλικά, χρώματα και σχέδια, να προσαρμόζονται και να συνδυάζονται απόλυτα με τις εκάστοτε διεθνείς τάσεις στο γενικότερο Interior Design. Πρακτικά, αυτή η συνεχής και σφαιρική ενημέρωση, μας δίνει αποκλειστικά την ικανότητα να διαθέτουμε πρώτοι, τα “update” μοντέρνα χειροποίητα χαλιά, πάντοτε στην αιχμή του Home Fashion Trend.

Ο καλλιτεχνικός προσανατολισμός μας είναι εξαιρετικά τολμηρός και έτσι είμαστε εκείνοι, που πρώτοι καθιερώνουμε στο χαλί τις “avant garde” τάσεις, που εμφανίζονται στην αισθητική της διακόσμησης και αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων σε κάθε περίοδο. Οι άνθρωποί μας στις πωλήσεις είναι “προχωρημένοι”, δημιουργικοί και χαίρονται να συνεργάζονται με τους αρχιτέκτονες ή Interior Designers που αναλαμβάνουν τα έργα επαγγελματικών ή οικιακών χώρων. Αυτές οι συνεργασίες εξασφαλίζουν αμοιβαία ικανοποίηση αφού η όποια καλλιτεχνική πρότασή τους καταλήγει σε εντυπωσιακό αποτέλεσμα, πάντοτε εμπρόθεσμα και πολύ εύκολα. Έτσι, με αξιοπιστία που στηρίζεται σε ένα σχολαστικό πρωτόκολλο, η συνεργασία μας με τους Αρχιτέκτονες και Interior Designers, εξελίσσεται πάντοτε στην επιβράβευσή της από τους πελάτες τους.

Σχετικά με τα χαλιά, στα 100 χρόνια ενασχόλησής μας, γνωρίζουμε τους πάντες, και μας γνωρίζουν οι πάντες παγκοσμίως. Με βάση τις απεριόριστες διεθνείς διασυνδέσεις μας, έχουμε μοναδικά την απόλυτη δυνατότητα, να προμηθεύσουμε οποιοδήποτε χαλί, με οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα, που παράγεται οπουδήποτε και από οποιονδήποτε, επιβεβαιώνοντας με υπευθυνότητα, το όποιο ποιοτικό του επίπεδο. Επιπλέον, εξασφαλίζουμε με αξιοπιστία, την εντελώς άψογη και σχολαστικά επακριβή εξυπηρέτηση, με απόλυτα διασφαλισμένες, τις καλύτερες οικονομικές προϋποθέσεις. 

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Ξεκινήστε να γράφετε το προϊόν που ψάχνετε