Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.

Γιατί ΑΙΩΝ1922??

Γιατί ΑΙΩΝ 1922;

Γιατί το 1922, ξεκίνησε στην Ελλάδα ο ΑΙΩΝ1922 με την ίδια φιλοσοφία, εκείνων που παρουσίαζαν την ίδια ακριβώς χρονιά την εικονιζόμενη Rolls Royce 1922. Γιατί αυτή είναι η κοινή μας φιλοσοφία, η οποία διατηρείται αιωνίως, με βάση την ειλικρίνεια, την σιγουριά, την φερεγγυότητα και την διασφάλιση, που υποχρεωτικά προϋποθέτουν αφοσίωση στην “ποιοτική υπέρβαση”. Γιατί όπου υπάρχει “ποιοτική υπέρβαση” δεν χρειάζονται εγγυήσεις, αφού η ίδια η Rolls Royce είναι εγγύηση, όπως ακριβώς και τα αυθεντικά χαλιά ΑΙΩΝ1922, που επίσης είναι εγγύηση από μόνα τους. Γιατί τα αυθεντικά χαλιά είναι η ίδια η ζωή μας. Η δικιά μας ζωή και επιπλέον η ζωή ενός ανθρώπινου δικτύου από πολλές φυλές και εθνότητες που απλώνεται και στις πέντε ηπείρους.

Γιατί ο ”ΑΙΩΝ1922” με ιστορία αιώνων ασχολείται αποκλειστικά με την κουλτούρα του Αυθεντικού χειροποίητου χαλιού. Γιατί ο πολύχρωμος κόσμος του Χειροποίητου χαλιού και η βαθιά γνώση μας, εξελίσσονται σε πάθος για αυτά τα ίδια τα χαλιά, αλλά και σε κοινωνική αλληλεγγύη για τους ανθρώπους που τα δημιουργούν. Γιατί το πάθος για τα χαλιά εκφράζεται με την απόλυτη αφοσίωση στην αυθεντικά υψηλή ποιότητα των χαλιών. Γιατί ταυτόχρονα με επαγγελματική προσήλωση, όπως ακριβώς και η Rolls Royce, απορρίπτουμε με αδιαλλαξία κάθε προσπάθεια ποιοτικής νόθευσης, ενώ επίσης εμμονικά αποκλείουμε κάθε παρόμοια εκτέλεση χαμηλού κόστους, χωρίς εξαιρέσεις και συμβιβασμούς.

Γιατί η Rolls Royce παραμένει πάντα η κορυφαία, επειδή διατηρεί με “θρησκευτική ευλάβεια” αυτή την ίδια “ποιοτική υπέρβαση”, όπως ακριβώς και εμείς, χωρίς διακοπή, από ιδρύσεώς της μέχρι σήμερα. Γιατί ο ανταγωνισμός της αγοράς, μας υποχρεώνει να προσγειώνουμε τις τιμές των αυθεντικών υψηλής ποιότητας, ώστε να συμβαδίζουν κάπως με εκείνες αυτών των εμπορικών χειροποίητων χαλιών χαμηλού κόστους. Γιατί έτσι, αυτή η ποιοτική υπέρβαση, με την τιμολογιακή προσαρμογή, καταλήγει σε ένα αδιαφιλονίκητο “Overvalue for Money” για όλα τα χειροποίητα χαλιά μας.

Γιατί η συλλογή μας είναι η πληρέστερη στην Ευρώπη, αφού φροντίζει γι’ αυτό ένας ολόκληρος ξεχωριστός κόσμος. Γιατί ο ΑΙΩΝ1922 με τις απεριόριστες διεθνείς διασυνδέσεις του, παρουσιάζει μοναδικά τα χαλιά της worldwide deco collection. Γιατί με βάση την μακρόχρονη εμπειρία, διαθέτει την απαραίτητη αξιοπιστία, ώστε να αναλαμβάνει υπεύθυνα πολύπλοκες ειδικές παραγγελίες (sur mesure) χαλιών που κυριαρχούν στον χώρο, προσαρμοσμένα ακριβώς στα μέτρα σας “custome made from around the globe”. Γιατί προσφέρει καλλιτεχνική ανάδειξη των πελατών με το “create it your self”.

Γιατί η ποιοτική υπέρβαση οδηγεί υποχρεωτικά και στην επίσημη εξασφάλιση. Γιατί μία σειρά από Πιστοποιητικά και εγγυήσεις την επιβεβαιώνουν. Γιατί, υπάρχει η αναγνώριση για τα Αυθεντικά χαλιά “ΑΙΩΝ 1922” μέσα από πολλές διακρίσεις και βραβεία. Γιατί ο ΑΙΩΝ1922, με την ποιοτική του υπέρβαση, εξελίχθηκε σε “case study” για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Indiana University της Αμερικής. Γιατί τέλος, αυτή η ίδια ποιοτική υπέρβαση ήταν που διατήρησε τις εξαγωγές στην Ευρώπη, κατά την Οθωμανική περίοδο μέχρι την εγκατάσταση στην Ελλάδα το 1922.

 Γιατί ο ΑΙΩΝ1922 στα 3 Κεφάλαια που ακολουθούν με τα 18 άρθρα,αναφέρεται στην γενικότερη δομή του,αλλά & στα αριστουργηματικά χειροτεχνήματα του, ενώ τελικά στους “άλλους”,οι οποίοι τεκμηριώνουν πειστικά την απάντηση στο “Γιατί ΑΙΩΝ1922” :

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Ξεκινήστε να γράφετε το προϊόν που ψάχνετε