Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.

Η καταβολή του τιμήματος της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με τους κάτωθι τρόπους:

Μπορείτε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω της πλατφόρμας Viva Wallet.

 

 

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω Paypal, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το PayPal σαν τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Αφού το κάνετε αυτό, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της Paypal όπου θα πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) PAYPAL:

Ολοκληρώστε την αγορά σας απλά μέσω του λογαριασμού σας στην Paypal. Η πληρωμή σας προστατεύεται από συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

2) Viva Wallet

 

*Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha  e–Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer –SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Add to cart