Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.
Γιατί Αιών1922??

Το “Case Study”

Successful,Graduates,In,Academic,Dresses,Are,Holding,Diplomas,,Looking,At

17. Το "Case Study"

Πρόσφατα ξεκίνησε συνεργασία του Indiana University με τα χαλιά ΑΙΩΝ1922. Μία συνεργασία, που ουσιαστικά επιβραβεύει την απόλυτη αφοσίωση στην ποιότητα μέσα από την πιστοποιημένη αυθεντικότητα των χειροποίητων χαλιών ΑΙΩΝ1922. Το παγκοσμίου φήμης Kelley Business School του Πανεπιστημίου της Indiana, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα & ενδελεχή ανάλυση σε διεθνές επίπεδο επέλεξε & προσκάλεσε για την πρακτική εξάσκηση των μεταπτυχιακών φοιτητών του, τα Αυθεντικά χαλιά ΑΙΩΝ1922, ανάμεσα σε πολλές αντίστοιχες επιχειρήσεις αντικειμένων τέχνης ανά τον κόσμο.

Το Πανεπιστήμιο κάλυψε όλα τα έξοδα ταξιδιού & παραμονής για τους ανθρώπους από τα Αυθεντικά χαλιά ΑΙΩΝ1922. Η επίσημη συνάντηση με τους καθηγητές & μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, Washington D.C. & διήρκησε τέσσερις μέρες. Ήταν μια διάκριση υψίστης τιμής για τα Αυθεντικά χαλιά ΑΙΩΝ1922. Στο επόμενο τρίμηνο οι μεταπτυχιακοί φοιτητές & οι καθηγητές τους επισκέφθηκαν την Ελλάδα & μελέτησαν από κοντά, τη σχέση των δημιουργών με τα έργα τους, τη διασύνδεση μεταξύ ανθρώπων από διαφορετικές κουλτούρες, & όλα μαζί σε συνάρτηση με την οργάνωση.

Κυρίως όμως ανέλυσαν αυτό που εκπέμπει ο ξεχωριστός κόσμος των Αυθεντικών χαλιών ΑΙΩΝ1922. Αφού παρακολούθησαν καθ’ όλο το διάστημα της παραμονής τους στην Ελλάδα τη λειτουργία αυτού του κόσμου ΑΙΩΝ1922, κατέληξαν στην καταγραφή μιας μελέτης, που περιλαμβάνει & ένα “Survey” προσανατολισμένο στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Η μελέτη συμπεριλαμβάνει & τα 19 γραφεία αγορών, που ο ΑΙΩΝ1922 διαθέτει σε όλες σχεδόν τις πόλεις με αξιόλογη παραγωγή στα χειροποίητα χαλιά στην Ανατολή. Επίσης, υπεισήλθε στις απευθείας σχέσεις παραγωγών-δημιουργών με τα κατά τόπους γραφεία αγορών. Επιπλέον στις συνδέσεις τους με τις 22 εισαγωγικές εταιρείες ανά τον κόσμο που ο ΑΙΩΝ1922 είναι σύμβουλος αγορών.

Το Πανεπιστήμιο διερεύνησε την δυνατότητα με βάση την πιστοποιημένη Αυθεντικότητα των χειροποίητων χαλιών ΑΙΩΝ1922, να αντικατασταθεί η συνήθης κλασική συναλλαγή σε ένα αντικείμενο τέχνης ή χειροποίητο χαλί. Ο παραδοσιακός τρόπος αγοράς ενός αντικειμένου τέχνης ή χειροποίητου χαλιού με την “υποχρεωτική” φυσική συνάντηση πελάτη & αντικειμένου σε ένα κατάστημα, μπορεί από πλευράς αγοραστή να αντικατασταθεί με απόλυτη ασφάλεια με ηλεκτρονικό τρόπο, όταν υπάρχει αποδεδειγμένη αξιοπιστία του Οίκου? Έτσι, το “Key Question” είναι : How can ΑΙΩΝ1922 expand internationally through the development of a new on line solution, that communicate the authenticity of ΑΙΩΝ1922’s handmade carpets as a unique product of Fine Art?

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Ξεκινήστε να γράφετε το προϊόν που ψάχνετε