Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.
Γιατί Αιών1922??

Ο Πολύχρωμος Κόσμος μας

4. Ο Πολύχρωμος Κόσμος μας

Είμαστε ένας οργανισμός, πολυφυλετικός και πολυπολιτισμικός, όπου συμμετέχουν άνθρωποι από αναρίθμητες φυλές και πάνω από πενήντα εθνότητες. Το χειροποίητο χαλί ενώνει όλους τους ανθρώπους, που εργάζονται για αυτό, σε Ανατολή και Δύση, σε μία παγκόσμια οντότητα, που συγκροτούν την εθνότητα των ανθρώπων του χειροποίητου χαλιού. Αυτός ο πολύχρωμος κόσμος έχει έναν κοινό παρονομαστή, την αγάπη για το χειροποίητο χαλί, και προκαλεί απροσδόκητες συναρτήσεις:

  • Έτσι, συγκοινωνούν, ο απλοϊκός βοσκός από το Θιβέτ, που πωλεί το τρίχωμα των ζώων του ώστε να γίνει νήμα για χαλιά, με τον εξεζητημένο πωλητή ενός πολυτελούς καταστήματος χειροποίητων στη Νέα Υόρκη.
  • Επίσης, συσχετίζονται, ο φημισμένος δημιουργός/καλλιτέχνης χαλιών στο Tabriz της Περσίας και η διανοούμενη έφορος Μουσείου Τέχνης στο Παρίσι.
  • Όπως στην ίδια θεωρητική δικτύωση, συναντώνται ο φανατικός μουσουλμάνος Taliban, προμηθευτής βοτάνων για χαλιά στο Mazar-I-Shariff του Αφγανιστάν, με τον κοσμοπολίτη συλλέκτη χαλιών που ζει στη Ζυρίχη.

Αντίστοιχες συναρτήσεις συναντάμε και στις άλλες καλές τέχνες π.χ. οι άνθρωποι των εικαστικών (ζωγράφοι, κριτικοί τέχνης, γκαλερίστες) ή οι άνθρωποι του θεάτρου (από τον ηθοποιό, τον σκηνογράφο μέχρι την ταξιθέτρια) και το κοινό. Έτσι λοιπόν, αυτός ο κόσμος του χειροποίητου χαλιού, είναι ένας απέραντος, όπως η Τέχνη κόσμος, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση, με τις όποιες, ακόμα και ποιοτικές, βιομηχανίες χαλιών.

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Ξεκινήστε να γράφετε το προϊόν που ψάχνετε