Η συλλογή και η ποιότητα

Η Συλλογή

Ουσιαστικά, όλοι εμείς, συγκροτούμε ένα πρότυπο για την απόλυτα οργανωμένη εξειδίκευση με την πληρέστερη και μεγαλύτερη συλλογή αυθεντικών χαλιών στην Ευρώπη. Διαθέτουμε, αυθεντικά, σπάνια και συλλεκτικά χαλιά, αλλά και εκείνα με το συνηθισμένο ύφος. Ακόμα υπάρχουν σύγχρονα, μεταμοντέρνα, “color reform”, ή “deep dying”, αλλά και αντίκες ή “vintage” που αναπτύσσονται σε 750 διαφορετικές ποιότητες από 23 χώρες, σε αναρίθμητα σχέδια και χρώματα.

Πρωταγωνιστούμε καθοριστικά με τις μεγαλύτερες και πληρέστερες συλλογές από ατέλειωτες ποικιλίες σε μοντέρνα χειροποίητα χαλιά, φτιαγμένα από γνήσιο φυτικό μετάξι Bamboo Silk σχολαστικής επιλογής μας, που είναι το απόλυτο fashion trend για το 2021. Παράλληλα έχουμε την αριθμητικά μεγαλύτερη συλλογή στον κόσμο σε Αυθεντικά κιλίμια. Θεωρούμαστε η πραγματική πηγή για κλασικά, παραδοσιακά μεταξωτά χαλιά, αλλά και για τις μπάντες απ’ όλη την υφήλιο, που προσδίδουν μια Ethnic διάσταση στο χώρο, όταν τοποθετούνται στον τοίχο.

Η συλλογή μας καλύπτει όλες τις απαιτήσεις, ακόμα και εκείνες του πλέον ανατρεπτικού Αρχιτέκτονα, ενώ αποτείνεται σε ένα μεγάλο εύρος, από τους πλουσιότερους ανθρώπους της λίστας FORBES μέχρι το λιτό studio ενός φοιτητή. Επιπλέον παράγονται χαλιά κατά παραγγελία σε ένα εκτενές φάσμα σχεδίων και ποιοτήτων σε οποιεσδήποτε διαστάσεις. Παράλληλα, υπάρχει στις αποθήκες μας μια καταγεγραμμένα τεράστια ποικιλία σε χαλιά μεγάλων διαστάσεων ετοιμοπαράδοτα για αίθουσες ξενοδοχείων, διοικητικών συμβουλίων, καθώς για εστιατόρια, πρεσβείες, Τράπεζες, και κάθε δημόσιο χώρο.

Φροντίζουμε και είμαστε πάντοτε ένα βήμα μπροστά στην κάθε διακοσμητική εξέλιξη, σχεδιάζοντας και παρουσιάζοντας πριν από κάθε άλλη επιχείρηση του κλάδου, όλες τις νέες ιδέες. Ο καλλιτεχνικός προσανατολισμός μας είναι εξαιρετικά τολμηρός και έτσι είμαστε εκείνοι, που πρώτοι καθιερώνουμε στο χαλί τις “avant garde” τάσεις, που εμφανίζονται στην αισθητική της διακόσμησης και αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων σε κάθε περίοδο. Οι άνθρωποί μας στις πωλήσεις είναι “προχωρημένοι”, δημιουργικοί και χαίρονται να συνεργάζονται με τους αρχιτέκτονες ή διακοσμητές που αναλαμβάνουν τα έργα επαγγελματικών ή οικιακών χώρων. Αυτές οι συνεργασίες εξασφαλίζουν αμοιβαία ικανοποίηση αφού η όποια καλλιτεχνική πρότασή τους καταλήγει σε εντυπωσιακό αποτέλεσμα, πάντοτε εμπρόθεσμα και πολύ εύκολα.

Σχετικά με τα χαλιά, στα 100 χρόνια ενασχόλησής μας, γνωρίζουμε τους πάντες, και μας γνωρίζουν οι πάντες παγκοσμίως. Με βάση τις απεριόριστες διεθνείς διασυνδέσεις μας, έχουμε μοναδικά την απόλυτη δυνατότητα, να προμηθεύσουμε οποιοδήποτε χαλί, με οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα, που παράγεται οπουδήποτε και από οποιονδήποτε, επιβεβαιώνοντας με υπευθυνότητα, το όποιο ποιοτικό του επίπεδο. Επιπλέον, εξασφαλίζουμε με αξιοπιστία, την εντελώς άψογη και σχολαστικά επακριβή εξυπηρέτηση, με απόλυτα διασφαλισμένες, τις καλύτερες οικονομικές προϋποθέσεις. 

Η Ποιότητα

Όλες οι ενέργειες των ανθρώπων μας, που εργάζονται στις διάφορες χώρες όπου αναπτύσσεται παραγωγή χειροποίητων χαλιών, κατατείνουν στη διαφύλαξη της Αυθεντικότητας. Επιμελούνται καθημερινά την διατήρηση της Πολιτιστικής και Πολιτισμικής αυτής κληρονομιάς. Σκοπός μας είναι ο σεβασμός στις πατροπαράδοτες μεθόδους των δημιουργών του Αυθεντικού χαλιού, που τα τελευταία χρόνια, άρχισαν να εγκαταλείπονται σταδιακά, από μερικούς παραγωγούς χαλιών, ιδιαίτερα της νέας γενιάς, με στόχο το κέρδος που αποκομίζουν, από τον σημαντικό περιορισμό του κόστους.

Έχουμε παρουσία σε 19 πόλεις στις χώρες της Ανατολής με γραφεία αγορών για έρευνα, ανάπτυξη και ποιοτικό έλεγχο του χειροποίητου χαλιού. Λειτουργούμε ως σύμβουλοι αγορών για 22 επιχειρήσεις χαλιών, από την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία. Η αμοιβή μας από τις υπηρεσίες συμβούλου, που βαρύνει τις πιο πάνω εισαγωγικές επιχειρήσεις, παραχωρείται αυτούσια και ολόκληρη κατευθείαν στους τοπικούς φορείς για κοινωφελείς σκοπούς. Εμείς, σκόπιμα περιοριζόμαστε στα σημαντικά, αν και μη νομισματικά, αντισταθμιστικά ποιοτικά οφέλη, που προκαλούνται από τις δημιουργούμενες συνέργειες.

Έτσι αυτή η συνεισφορά μας στις τοπικές κοινωνίες είχε ως ανταμοιβή, τη δημιουργία ισχυρών δεσμών με τους δημιουργούς, που εξασφαλίζουν την προτεραιότητα στην προτίμησή μας για αυτή την ίδια την αριστοτεχνία του προϊόντος. Με αυτό τον τρόπο αποκτούμε πάντοτε το “la crème de la crème”, μέσα από τα αυστηρά πρώτης επιλογής Αυθεντικά χειροποίητα χαλιά. Άρα, το τελικό αντισταθμιστικό-ποιοτικό όφελος από την κοινωνική συνεισφορά μας είναι, ότι σε διεθνές επίπεδο διαθέτουμε τα καλύτερα, τα πιο ιδιαίτερα, τα πιο σπάνια, τα πραγματικά αριστουργήματα αυθεντικών χαλιών αξίας. Γι’ αυτήν την ποιοτική υπέρβαση, μας κατατάσσουν στους μεγαλύτερους συλλέκτες χαλιών του κόσμου. Λέγεται ότι “στο χρυσό μετράει η αξία και όχι η τιμή”. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για το Αυθεντικό χαλί: μετράει η αξία του και όχι η τιμή του.

Add to cart