Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.
Γιατί Αιών1922??

Η Ποιότητα μας 

9. Η Ποιότητα μας 

Όλες οι ενέργειες των ανθρώπων μας, που εργάζονται στις διάφορες χώρες όπου αναπτύσσεται παραγωγή χειροποίητων χαλιών, κατατείνουν στη διαφύλαξη της Αυθεντικότητας. Επιμελούνται καθημερινά την διατήρηση της Πολιτιστικής και Πολιτισμικής αυτής κληρονομιάς. Σκοπός μας είναι ο σεβασμός στις πατροπαράδοτες μεθόδους των δημιουργών του Αυθεντικού χαλιού, που τα τελευταία χρόνια, άρχισαν να εγκαταλείπονται σταδιακά, από μερικούς παραγωγούς χαλιών, ιδιαίτερα της νέας γενιάς, με στόχο το κέρδος που αποκομίζουν, από τον σημαντικό περιορισμό του κόστους.

Έχουμε παρουσία σε 19 πόλεις στις χώρες της Ανατολής με γραφεία αγορών για έρευνα, ανάπτυξη και ποιοτικό έλεγχο του χειροποίητου χαλιού. Λειτουργούμε ως σύμβουλοι αγορών για 22 επιχειρήσεις χαλιών, από την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία. Η αμοιβή μας από τις υπηρεσίες συμβούλου, που βαρύνει τις πιο πάνω εισαγωγικές επιχειρήσεις, παραχωρείται αυτούσια και ολόκληρη κατευθείαν στους τοπικούς φορείς για κοινωφελείς σκοπούς. Εμείς, σκόπιμα περιοριζόμαστε στα σημαντικά, αν και μη νομισματικά, αντισταθμιστικά ποιοτικά οφέλη, που προκαλούνται από τις δημιουργούμενες συνέργειες.

Έτσι αυτή η συνεισφορά μας στις τοπικές κοινωνίες είχε ως ανταμοιβή, τη δημιουργία ισχυρών δεσμών με τους δημιουργούς, που εξασφαλίζουν την προτεραιότητα στην προτίμησή μας για αυτή την ίδια την αριστοτεχνία του προϊόντος. Με αυτό τον τρόπο αποκτούμε πάντοτε το “la crème de la crème”, μέσα από τα αυστηρά πρώτης επιλογής Αυθεντικά χειροποίητα χαλιά. Άρα, το τελικό αντισταθμιστικό-ποιοτικό όφελος από την κοινωνική συνεισφορά μας είναι, ότι σε διεθνές επίπεδο διαθέτουμε τα καλύτερα, τα πιο ιδιαίτερα, τα πιο σπάνια, τα πραγματικά αριστουργήματα αυθεντικών χαλιών αξίας. Γι’ αυτήν την ποιοτική υπέρβαση, μας κατατάσσουν στους μεγαλύτερους συλλέκτες χαλιών του κόσμου. Λέγεται ότι “στο χρυσό μετράει η αξία και όχι η τιμή”. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για το Αυθεντικό χαλί: μετράει η αξία του και όχι η τιμή του.

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Ξεκινήστε να γράφετε το προϊόν που ψάχνετε