Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.
Γιατί Αιών1922??

Η Ζωή μας 

H ZOH MAS

1.Η Ζωή μας 

Τα αυθεντικά χαλιά είναι σαν τα βιβλία. Δεν είναι πλέγμα νημάτων, έχουν ζωή, έχουν ιστορία, έχουν παράδοση, είναι η ίδια η ζωή μας. Τα αγαπάμε. Ζούμε σε ένα περιβάλλον γοητευτικό, σε έναν κόσμο πλούσιο σε χρώματα και σχέδια με φαντασία και συμβολισμούς. Είναι ο έρωτάς μας, είναι το μέλλον που καθρεπτίζει το παρελθόν μας. Βαδίζουμε στο μέλλον, με βάση αυτήν την παράδοση και την φιλοσοφία μας.

Αυτή η φιλοσοφία μας συγκροτείται από τις αρχές μας, που τις τηρούμε πάντα. Η πρώτη αρχή μας σχετίζεται με την ειλικρίνεια. Αυθεντικό είναι το ειλικρινές, το πραγματικό, το παραδοσιακό. Με βάση την ειλικρίνεια, αξιολογούμε, βεβαιώνουμε, υποσχόμαστε! Έτσι προκύπτει η συνέπεια, η αξιοπιστία, η φερεγγυότητα, η αλήθεια. Η αλήθεια είναι ο εχθρός της υπερβολής, της αντιγραφής, της παραλλαγής, της παραπλάνησης και οδηγεί αποκλειστικά στο αυθεντικό. Το αυθεντικό μας δίνει διαχρονικά μια ξεχωριστή δύναμη. Μια δύναμη που πηγάζει από τους πελάτες, εκφράζει τους πελάτες και υπηρετεί τους πελάτες. Πρακτικά, αυτή η δύναμη εκπορεύεται από την “αιώνια” εμπειρία μας που εξασφαλίζει την απόλυτη γνώση στα αυθεντικά χαλιά, ενώ εξαργυρώνεται από τους πελάτες ως πρόσθετη δύναμη αυξάνοντας την αξία των χρημάτων τους.

Οι συναλλαγές με αυθεντικούς ανθρώπους, όπως οι Ανατολίτες δημιουργοί, επίσης παράγουν δύναμη. Μια δύναμη που τους αντιμετωπίζει με συνέπεια, συμπαρίσταται με αξιοπιστία στα προβλήματά τους και αναγνωρίζει με εντιμότητα την αξία τους. Η δεύτερη αρχή της φιλοσοφίας μας στηριγμένη στο γνήσιο και στο αληθινό είναι η αυθεντική αγάπη για αυτό που κάνουμε. Όλοι οι άνθρωποί μας, είναι παθιασμένοι με την εργασία τους και έχουν μια μοναδική εντελώς ερωτική σχέση με το αυθεντικό χειροποίητο χαλί.

Ο απόλυτος προσανατολισμός στη φύση και σε ότι παράγεται από αυτή είναι η Τρίτη αρχή της φιλοσοφίας μας. Έτσι, για όλα τα αυθεντικά χειροποίητα χαλιά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά, νήματα φτιαγμένα με το χέρι από φυσικά υλικά (μαλλί, μετάξι, βαμβάκι), που βάφονται μόνο με βότανα, ενώ οι τελικές επεξεργασίες υποβοηθούνται επίσης μόνο από φυτικά υλικά και στηρίζονται, χωρίς εξαιρέσεις, στα στοιχεία της φύσης, μακράν από την εμπλοκή χημείας, ώστε να είναι απόλυτα βιολογικά (organic carpets). Η χειροτεχνία στην καλλιτεχνική της όμως έκφραση είναι μια ακόμη από τις αρχές που περιλαμβάνονται στην φιλοσοφία μας. Η πραγματική άριστη ποιότητα για να υπηρετεί απόλυτα την υψηλής βαθμίδας “decoration” πρέπει να περιλαμβάνει και την καλλιτεχνική διάσταση, αφού μόνο τότε οδηγεί στην αριστοτεχνία και αναγνωρίζεται περίτρανα η αυθεντικότητα.

Η αναβάθμιση ενός χώρου με την τοποθέτηση των κατάλληλων χειροποίητων χαλιών και την ποιοτική ανάδειξη της κουλτούρας που αποπνέουν, τελικά αποτελεί ταυτόχρονα και την αποστολή μας. Η κουλτούρα των λαών της Ανατολής, που εμπεριέχεται στα αυθεντικά χαλιά, μας εμποτίζει πνευματικά και μας εμψυχώνει στην δουλειά μας, ενώ ουσιαστικά έτσι προάγει το όραμά μας. Είμαστε άρρηκτα δεμένοι με τις σταθερές αρχές που συγκροτούν τη φιλοσοφία μας, στηρίζουν την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και έτσι μάς διασφαλίζουν επαγγελματική μακροημέρευση, αυτό το ίδιο το μέλλον μας. Κοιτάμε μπροστά, βαδίζουμε με δύναμη μοναδική, που αναβλύζει ζωή, αυτήν που ζούμε μέσα από τα αυθεντικά χειροποίητα χαλιά.

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Ξεκινήστε να γράφετε το προϊόν που ψάχνετε