Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.
Γιατί Αιών1922??

Η Εξασφάλιση

εξασφαλιση

15. Η Εξασφάλιση 

Η εξασφάλιση της αγνής ποιότητας, σημαίνει ότι το χαλί είναι Αυθεντικό, οπότε τότε και μόνον έχει αξία. Για να θεωρηθεί αυθεντικό ένα χειροποίητο χαλί,  πρέπει να έχει “πιστοποιημένη ονομασία προέλευσης”. Ένα Περσικό σχέδιο δεν σημαίνει ότι το χαλί είναι Περσικό. Συνήθως, είναι αντίγραφο, φτιαγμένο στην Κίνα ή σε άλλες χώρες φθηνού κόστους, χωρίς όμως καμία απολύτως αξία. Ένα χαλί για να αντικρίζει την τιμή του (value for money), πρέπει η ονομασία του να είναι εξακριβωμένη πραγματικά και χωρίς καμία εμπλοκή χημείας ή κλωστηρίου. Πρακτικά, για εξασφάλιση του αγοραστή πρέπει πέραν αυτών, το χαλί να έχει αξιόπιστη εγγύηση για τα τυχόν κατασκευαστικά ελαττώματα. Επιπρόσθετα, πρέπει να παρέχεται μαζί με το χαλί, εγγυημένα και η δια βίου διασφάλιση για φροντίδα και συντήρησή του από εξειδικευμένους τεχνίτες.

Δυστυχώς, στις μέρες μας, η επιδίωξη για μεγαλύτερο κέρδος, νόθευσε την έννοια “Χειροποίητο” χαλί, με τον περιορισμό μόνο στην ύφανση, με χρήση νημάτων κλωστηρίου και εμπλοκή Βιομηχανικής χημείας. Βέβαια, έτσι μειώνεται θεαματικά το κόστος, αλλά έχουμε πλέον, ένα κάλπικο χειροποίητο χαλί, που όπως και τα χαλιά μηχανής, ποτέ δεν θα αποκτήσει μελλοντική αξία. Η εξασφάλιση κατά την αγορά ενός Αυθεντικού χειροποίητου χαλιού, πρέπει να περιλαμβάνει την επαλήθευση και διασταύρωση, της κάθε αληθοφανούς πληροφορίας, που συνοδεύει την προώθησή του, από τον καλοπροαίρετο ή τον επιτήδειο πωλητή, καθώς και της αξιοπιστίας των εγγυήσεων και διαβεβαιώσεων, που παρέχονται.

Όλη η συσσωρευμένη μας εμπειρία και γνώση μεταφράζεται και τελικά εξαργυρώνεται από όσους προτιμούν τα γνήσια αυθεντικά χαλιά “ΑΙΩΝ 1922” και συνδυάζεται  με την εγγύηση καλύτερης τιμής. Μόνο το Αυθεντικό χαλί είναι διαχρονική αξία, που αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, εκτός από ασφαλή επένδυση, προσφέρει την κληροδότηση στις επόμενες γενιές, ενός οικογενειακού κειμηλίου, ανώτερου επίπεδου. Με την επιβεβαίωση από ειδικούς υψηλού κύρους του “El Wakil Carpet Evaluation Institute”, διασφαλίζεται η απόλυτα εξακριβωμένη κατηγορία κάθε χειροποίητου χαλιού και η ποιοτική του διαβάθμιση. Το Αυθεντικό χαλί δεν έχει τιμή, έχει αξία. Άρα, κάθε χαλί πρέπει να καλύπτεται από ολοκληρωμένη εξασφάλιση, ότι το χαλί είναι Αυθεντικό και όχι αντίγραφο με χειροποίητη μόνο την ύφανση. Έτσι ο ΑΙΩΝ1922 παρέχει γραπτώς την πλήρη και απόλυτη εξασφάλιση.

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Ξεκινήστε να γράφετε το προϊόν που ψάχνετε