Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.
Γιατί Αιών1922??

Η Γνώση μας

H GNOSH

2.Η Γνώση μας

Η τέχνη του χειροποίητου χαλιού, με την αδιάκοπη εξαγωγική παρουσία μας στις Ευρωπαϊκές αγορές, για τουλάχιστον τρεις αιώνες, έγινε η κουλτούρα μας. Η ενασχόληση με την παραγωγή του χαλιού στην Καππαδοκία, για αλλεπάλληλες γενιές, μας κληροδότησε την παράδοση. Η εμπειρία μας στα χαλιά, που ξεκινά το 18ο αιώνα, διαμορφώθηκε σε γνώση και έγινε αυτή η ίδια η πολύτιμή μας τέχνη.

Ταξιδεύουμε ασταμάτητα, σε τόπους μακρινούς και προσεγγίζουμε χώρους δυσπρόσιτους. Συλλέγουμε, όλοι εμείς αυτοπροσώπως, εμπειρίες, ιστορίες και αισθήσεις από ποιοτικά, Αυθεντικά χαλιά. Ανακαλύπτουμε καινούργιες, διαφορετικές δημιουργίες από καλλιτέχνες και επιλέγουμε χαλί-χαλί, τις πιο ιδιαίτερες και πιο ξεχωριστές, που αναπαριστούν τους θρύλους, την ιστορία, τον πολιτισμό, τους συμβολισμούς και τις παραδόσεις κάθε μιας από αυτές τις φυλές και εθνότητες.

Η μακρόχρονη εμπειρία και η σημαντική γνώση στην επιλογή του χαλιού, έγινε η αξεπέραστη αρετή μας, το επαγγελματικό μας χάρισμα, το συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Έτσι κερδίσαμε και το Διεθνές Βραβείο “Carpet Expertise in Hand-made Works of Art”, που πιστοποιεί την τεχνογνωσία και τη σημαντική εμπειρία μας.

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Ξεκινήστε να γράφετε το προϊόν που ψάχνετε