Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.
Γιατί Αιών1922??

Η Αλληλεγγύη

200901_FCiccolella_DieZeit_FINAL_ONLINE

13. Η Αλληλεγγύη

Παράλληλα με την κοινωνική μας αλληλεγγύη στην Ελλάδα, αφοσιωθήκαμε και στην αντίστοιχη για τις χώρες καταγωγής των χαλιών. Επειδή εκεί οι άνθρωποι λειτουργούν με το συναίσθημα και όχι με το συμφέρον, η προσπάθεια αυτή μας καθιέρωσε ως τους πλέον σημαντικούς αγοραστές.

Πρακτικά, όλοι εμείς βοηθούμε οικονομικά τους δημιουργούς της Ανατολής και συνεισφέρουμε στη βελτίωση των εκεί συνθηκών, με στήριξη για την απόκτηση εξοπλισμού στα επαγγελματικά σχολεία, με παροχή υποτροφιών για σπουδές σε άξιους νέους, μέχρι και τη χορήγηση οικοσκευής, σύμφωνα με τα εκεί έθιμα, σε κάθε ικανή υφάντρα μας, που παντρεύεται. Με σκοπό την τιμητική αναγνώριση της έμπρακτης αλληλεγγύης μας και αυτών των κοινωνικών παροχών, η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Χειροποίητων Χαλιών της Ασίας, σε ένδειξη ανταπόδοσης, μας παρουσίασε ως κεντρικό θέμα, σε όλες τις αφίσες και σε όλα τα έντυπα, μιας από τις ετήσιες διοργανώσεις της.

Μέσα από την αλληλεγγύη, αντίθετα στο οικονομικό συμφέρον, προστατεύουμε την Αυθεντικότητα των παραγομένων χαλιών με αποκλεισμό όλων εκείνων που υφαίνονται με τη χρησιμοποίηση ετοίμων νημάτων από βιομηχανικά κλωστήρια. Αυτή η απόλυτη αφοσίωση στην Αυθεντικότητα, προκάλεσε με δική τους πρωτοβουλία, τις εκτενείς συνεντεύξεις μας για το θέμα, τόσο από την τηλεόραση του CNN όσο και από τις Κρατικές Τηλεοράσεις της Περσίας, του Αφγανιστάν, της Κίνας και  του Θιβέτ.

Επιπρόσθετα, προσανατολισμένοι αποκλειστικά στην αλληλεγγύη, φροντίζουμε σχολαστικά, ώστε να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά φυτικά υλικά, βότανα, ρίζες, φρούτα, herbals, και χωρίς χρήση χημικών, αλλά μόνο με την βοήθεια των στοιχείων της φύσης. Όμως, παρά το υψηλότερο κόστος, μόνο έτσι έχουμε ένα πραγματικά αυθεντικό, βιολογικό προϊόν (organic carpet), υψηλής τέχνης, τεχνικής κι αισθητικής. Η εμμονή στις φυσικές μεθόδους και η προσήλωση στην κουλτούρα του Αυθεντικού χαλιού, ήταν αρκετά για την απονομή του ειδικού βραβείου “Art & Culture from Nature”.

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Ξεκινήστε να γράφετε το προϊόν που ψάχνετε