Δωρεάν έξοδα αποστολής. Ευκολία στις επιστροφές.

Παράλληλα με την κοινωνική μας αλληλεγγύη στην Ελλάδα, αφοσιωθήκαμε και στην αντίστοιχη για τις χώρες καταγωγής των χαλιών. Επειδή εκεί οι άνθρωποι λειτουργούν με το συναίσθημα και όχι με το συμφέρον, η προσπάθεια αυτή μας καθιέρωσε ως τους πλέον σημαντικούς αγοραστές.

Πρακτικά, όλοι εμείς βοηθούμε οικονομικά τους δημιουργούς της Ανατολής και συνεισφέρουμε στη βελτίωση των εκεί συνθηκών, με στήριξη για την απόκτηση εξοπλισμού στα επαγγελματικά σχολεία, με παροχή υποτροφιών για σπουδές σε άξιους νέους, μέχρι και τη χορήγηση οικοσκευής, σύμφωνα με τα εκεί έθιμα, σε κάθε ικανή υφάντρα μας, που παντρεύεται. Με σκοπό την τιμητική αναγνώριση αυτών των κοινωνικών παροχών, η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Χειροποίητων Χαλιών της Ασίας, σε ένδειξη ανταπόδοσης, μας παρουσίασε ως κεντρικό θέμα, σε όλες τις αφίσες και σε όλα τα έντυπα, μιας από τις ετήσιες διοργανώσεις της.

Αντίστοιχα προστατεύουμε την Αυθεντικότητα των παραγομένων χαλιών με αποκλεισμό όλων εκείνων που υφαίνονται με τη χρησιμοποίηση ετοίμων νημάτων από βιομηχανικά κλωστήρια. Αυτή η απόλυτη αφοσίωση στην Αυθεντικότητα, προκάλεσε με δική τους πρωτοβουλία, τις εκτενείς συνεντεύξεις μας για το θέμα, τόσο από την τηλεόραση του CNN όσο και από τις Κρατικές Τηλεοράσεις της Περσίας, του Αφγανιστάν, της Κίνας και  του Θιβέτ.

Επιπρόσθετα, φροντίζουμε σχολαστικά, ώστε να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά φυτικά υλικά, βότανα, ρίζες, φρούτα, herbals, και χωρίς χρήση χημικών, αλλά μόνο με την βοήθεια των στοιχείων της φύσης. Όμως, παρά το υψηλότερο κόστος, μόνο έτσι έχουμε ένα πραγματικά αυθεντικό, βιολογικό προϊόν (organic carpet), υψηλής τέχνης, τεχνικής κι αισθητικής. Η εμμονή στις φυσικές μεθόδους και η προσήλωση στην κουλτούρα του Αυθεντικού χαλιού, ήταν αρκετά για την απονομή του ειδικού βραβείου “Art & Culture from Nature”.

Add to cart